Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Επιστροφή στις νίκες . ΑΓΣΙ – ΦΑΙΑΚΑΣ : 79-60.



Οι τρανταχτές απουσίες δεν επηρέασαν τους «μικρούς» της ανδρικής μας ομάδας και έτσι η νίκη ήρθε εύκολα στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο το ΦΑΙΑΚΑ. Αν και τη δωδεκάδα του ΑΓΣΙ συμπλήρωσαν έξι έφηβοι και ένας από το παιδικό τμήμα η εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση ικανοποίησε όλους όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι κυρίως στο α’ μέρος. Στο 3ο δεκάλεπτο οι ρυθμοί έπεσαν για την ομάδα μας και τα συχνά λάθη στην επίθεση επέτρεψαν στην Κερκυραϊκή ομάδα να  μειώσει τη μεγάλη διαφορά χωρίς όμως να απειλήσει μέχρι το τέλος. Η φιλοξενούμενη ομάδα παρουσιάστηκε με 9 παίχτες για να αγωνιστεί και στο πρώτο μέρος έδειξε να υστερεί αρκετά επιθετικά.  Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει από νωρίς πίσω στο σκορ , ενώ στο ημίχρονο η διαφορά είχε φτάσει στους – 23π. Στην επανάληψη ο ΦΑΙΑΚΑΣ βελτίωσε σημαντικά την εικόνα του.  Από τον ΑΓΣΙ καλή εμφάνιση για Αντωνίου , Οικονομίδη , Κατσαπρακάκη και Αναγνωστάκη. Θετικό το ολιγόλεπτο ντεμπούτο του Θειακού . Από το Φαίακα ξεχώρισαν οι Πάλλης , Μαγγανάς και Κασκάτης.
Ο κ. Τσουκανέλης δήλωσε : «Πιστεύω ότι η σημερινή ήταν μια ακόμα καλή εμφάνιση για την ομάδα μου. Βασικοί παίχτες παρακολούθησαν το παιχνίδι από τον πάγκο ή τις κερκίδες αλλά ευτυχώς οι νεαροί της ομάδας ανταποκρίθηκαν με επιτυχία σε όσα δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και μπορέσαμε να πάρουμε μεγάλη διαφορά στο σκορ. Η άμυνά μας λειτούργησε άριστα και στην επίθεση είχαμε γρήγορους ρυθμούς . Στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε και επιτρέψαμε στους αντιπάλους να μειώσουν. Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη τους».
Άριστη η διαιτησία της κας Στάθη και του κ. Νικολού.
Δεκάλεπτα : 24-7 , 43 – 18  ημ , 59  – 36 , 79 - 60.
ΑΓΣΙ (ΤΣΟΥΚΑΝΕΛΗΣ – ΚΟΥΒΑΤΣΗΣ ) : Ντούσκος 6, Μακρής 3, Τζάνης  , Αντωνίου 12, Οικονομίδης 13 (3), Κατσαπρακάκης 12(1), Θωμάι 4, Αναγνωστάκης 16(1), Μάντζιος 5, Θειακός , Λαμπρόπουλος 3, Σχίζας 5.    
ΦΑΙΑΚΑΣ ( Σταύρος ΤΣΙΩΛΗΣ) : Στεργίου 6 , Μαγκανάς 12 (2), Τσενεμπής 3(1), Κακαρής , Μωραΐτης 7, Δηλαβέρης 9, Κασκάτης 9, Πάλλης 14, Γκιόκας . 

Αποτελέσματα 13ης αγωνιστικής
Ο Α.Ο. Αγρινίου ήταν ο νικητής στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Βόνιτσα. Έτσι διατηρήθηκε αήττητος στην κορυφή. Ο Αίολος Αστακού και ο Παναιτωλικός πήραν σημαντικές νίκες απέναντι σε Καναλάκι και Ναύπακτο αντίστοιχα. Όπως και στον α’ γύρο η Νικόπολη επικράτησε του Άτλαντα στο οικογενειακό παιχνίδι στην Πρέβεζα. Ο Ιόνιος πήρε τον αγώνα στα χαρτιά και χωρίς να ιδρώσει αφού η Παραμυθιά δεν κατέβηκε στην Κέρκυρα για να αγωνιστεί.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ - Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ …. 69-72
Α.Γ.Σ.Ι. - ΦΑΙΑΚΑΣ Κ.Ε. ………………. 79-60
ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ -  ΚΑΝΑΛΑΚΙ …… 64-55
ΙΟΝΙΟΣ Α.Σ. - Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ..  20-0 (α.α.)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ -  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ …… 69-66
ΑΤΛΑΣ Α.Π.Σ.- Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ ……. 69-89
Η βαθμολογία
Ομάδα
Βαθ
Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
26
Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ
24
Α.Γ.Σ.Ι.
23
Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ
21
Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
20
Α.Μ.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
20
Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
18
ΙΟΝΙΟΣ Α.Σ.
18
ΦΑΙΑΚΑΣ Κ.Ε.
18
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.
17
ΑΤΛΑΣ Α.Π.Σ.
15
Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
13

Επόμενη αγωνιστική  (14η) 

ΦΑΙΑΚΑΣ Κ.Ε.- Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΚΑΝΑΛΑΚΙ  -  Α.Γ.Σ.Ι.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΙΟΝΙΟΣ Α.Σ.
ΑΤΛΑΣ Α.Π.Σ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: