Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Με νίκη ξεκίνησαν τα ΜΙΝΙ99. ΠΑΟ-ΑΓΣΙ : 34-45


Με τους Θωμά Μητσόπουλο και Χρήστο Καννή να ξεχωρίζουν έκανε ντεμπούτο στη νέα αγωνιστική η ομάδα ΜΙΝΙ99 του ΑΓΣΙ κερδίζοντας σχετικά άνετα την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟ Ιωαννίνων. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΓΣΙ χαλάρωσε στην άμυνα και δέχτηκε αρκετά εύκολα καλάθια αλλά στην γ’ περίοδο ήταν καταιγιστικός (4-17 επιμέρους σκορ) και καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι. Όλα τα παιδιά έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και παρά το ότι η ομάδα του ΠΑΟ εμφανίστηκε αρκετά διαβασμένη και προετοιμασμένη για το παιχνίδι , τα ΜΙΝΙ του ΑΓΣΙ έδειξαν και πάλι ξεκάθαρα ότι έχουν τις δυνατότητες και το ταλέντο να κάνουν τη διαφορά. Από τον ΠΑΟ διακρίθηκαν Φωκάς και Μάνθος.
Άριστη η διαιτησία των Ζιώγα , Μπακάκου και Βούλγαρη.
Δεκάλεπτα : 4-7 , 18-18 ημ, 22- 35 , 34 - 45
ΠΑΟ Ιωαννίνων (Mάνος): Παπαγεωργίου 2, Καραμάνης , Πριόβολος 7, Πατραμάνης Αρ, Παλατζίδης , Τόλης , Πατραμάνης Κ.4 , Κορκοτζέλος , Φωκάς 8 , Μάνθος 8, Δρούβης 2, Κοκκίνης 2.
ΑΓΣΙ  (Δήμος - Κουβάτσης): Βάσσης 4, Κίτσιος , Μητσόπουλος Ν. 2, Καμινάρης 2, Καννής 13 , Μητσόπουλος Θ 13, Πάνος , Χρήστου , Βαδιβούλης , Καρράς , Λέκκος 9 , Γούκος.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

blepv ton krono na einai prvtos sto mini 99 poly kalyteros apo ton agsi. ua parei to prvtaulhma fetos

Ανώνυμος είπε...

Ναι καλά... Τον έχετε δει τον ΠΙΣΤΙΟΛΑ του ΑΤΛΑ ... Μόνος του μπορει να νικήσει όλους τους αντιπάλους... ΠΑΙΖΕΙ και στην παιδική και είναι από τους καλύτερους...