Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Θώδης στον Παναθηναϊκό.


Μετά τις προσωπικές επιτυχίες και διακρίσεις με την παιδική και την εφηβική ομάδα του ΑΓΣΙ, στην αθλητική διαδρομή του Παναγιώτη Θώδη προστέθηκε και η πρώτη αστραφτερή μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Η μπασκετική οικογένεια του ΑΓΣΙ δεν κρύβει την χαρά και την ικανοποίησή της γι’ αυτή την εξέλιξη αποστέλλοντας ταυτόχρονα τις καλύτερες ευχές της στον Παναγιώτη για υγεία και ανάλογη συνέχεια σε επιτυχίες με την κορυφαία ομάδα μπάσκετ της χώρας .
Ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας του ΑΓΣΙ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του εφηβικού τμήματος του Παναθηναϊκού από τη λήξη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων όπου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με τη φανέλα του ΑΓΣΙ και ήδη από την περασμένη βδομάδα βρίσκεται στην Αθήνα και προπονείται με την εφηβική ομάδα των πρασίνων.
Ο έφορος μπάσκετ του ΑΓΣΙ κ.Νίκος Κασιούμης δήλωσε: «Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία σημαντική διάκριση και για τον Παναγιώτη αλλά και για τον σύλλογο του ΑΓΣΙ, αφού η συστηματική και ουσιαστική δουλεία που γίνεται στα τμήματα υποδομής εκτός από τις ομαδικές διακρίσεις αποδίδουν και σε ατομικό επίπεδο. Είναι αξιοσημείωτη η αγάπη του Παναγιώτη για το μπάσκετ και η σκληρή δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και η επιμονή του, αφού έχει αγωνιστεί σε αρκετούς αγώνες τραυματισμένος με αποκορύφωμα την συμμετοχή του φέτος στον αγώνα που μας έδωσε την πρόκριση στην 6αδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όταν όλοι οι ψηλοί μας είχαν αποβληθεί με φάουλ και ενώ φαινόταν αδύνατον να περπατήσει, όχι μόνο αγωνίστηκε αλλά βοήθησε καθοριστικά την ομάδα. Η μεταγραφή αυτή στον Παναθηναϊκό πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τις προσπάθειες και τους κόπους του Παναγιώτη».   

1 σχόλιο:

FILOS TOY BASKET είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΘΩΔΗ,ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.