Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Δυνατό φιλικό εντός . ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC – ΑΓΣΙ : 68-65



Το δεύτερο φιλικό ενόψει της προετοιμασίας του έδωσε χτες στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ η ανδρική ομάδα του ΑΓΣΙ με αντίπαλο τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC που ήδη προετοιμάζονται εντατικά για τα σαλόνια της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν σε χαμηλές στροφές τον αγώνα κι αυτό έδωσε την ευκαιρία στον ΑΓΣΙ να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής στο σκορ , ενώ μάλιστα στα μέσα της 3ης περιόδου η ομάδα μας πέρασε για λίγο μπροστά στο σκορ (35-36). Εκεί τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC πίεσαν και έτρεξαν περισσότερο , πέρασαν μπροστά στο σκορ ανοίγοντας την ψαλίδα μέχρι και 10 π.  Στα 5 δεκάλεπτα του παιχνιδιού αγωνίστηκαν όλα τα παιδιά του ΑΓΣΙ δίνοντας την ευκαιρία στον κ. Τσουκανέλη να διαπιστώσει ελλείψεις και αδυναμίες. Η έμπειρη περιφέρεια των ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC αλλοίωσε πολλές έξυπνες ενέργειες της ομάδας μας αλλά σε γενικές γραμμές ο ΑΓΣΙ ικανοποίησε με την απόδοσή του. Ο κ. Τσουκανέλης μας είπε : «Περίμενα περισσότερα. Επιμένουμε στο να κάνουμε αρκετά λάθη και η αναγκαία επικοινωνία μέσα στο παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε χαμηλά επίπεδα. Σήμερα τα πήγαμε καλούτσικα. Είχαμε πάντως καλές στιγμές παρά τις απουσίες μας».
Δεκάλεπτα : 16-9 , 30 – 26 , 46 – 39 , 62 – 52 , 68 – 65 .
Για τον ΑΓΣΙ αγωνίστηκαν :  Κοττίκας , Ντούσκος , Κατσαπρακάκης, Τζάνης , Θωμάι, Μάντζιος , Παπαγγέλης , Οικονομίδης , Τσιρώνης , Αναγνωστάκης.  
Από τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC ευχάριστη και αισιόδοξη η παρουσία του Δημήτρη Φυραρίδη που έδειξε να έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του , ενώ ήταν αρκετά εύστοχος στα λεπτά που αγωνίστηκε.
Σήμερα Κυριακή στις 14.00 η ανδρική μας ομάδα δίνει φιλικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: