Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Συμπληρώσαμε ένα χρόνο ζωής .


Η σημερινή είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εμάς. Πριν από ακριβώς έναν χρόνο (στις 13.37 το μεσημέρι της 11ης Μαρτίου 2010) ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στη blogοσφαιρα.  
Έναν χρόνο και 267 άρθρα αργότερα, το agsibasket.blogspot.com  έχει μεγαλώσει αρκετά. Έχει περισσότερους από 30.000 επισκέπτες , εκατοντάδες σχόλια, φωτογραφίες των παιχτών και των ομάδων μας, στατιστικά στοιχεία, χρήσιμους βαθμολογικούς πίνακες. Τα σχόλιά του έχουν χρησιμοποιηθεί από αρκετά άλλα ελληνικά blogs και sites βοηθώντας στην πληρέστερη ενημέρωση. Όλα αυτά μας γεμίζουν με ικανοποίηση για την εκτίμηση και την αναγνώριση που μας δίνετε, αλλά και μας ωθούν να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς την πορεία που έχουμε αρχίσει.
Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να είμαστε εδώ και σε έναν χρόνο από σήμερα και πάλι!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sygxarhtiria gia t blog!!!! an mporeite grapste tpt gia t all star paidwn p 8 ginei stn prevea!

agsi bc είπε...

Ευχαριστούμε. Για τη διοργάνωση ALL STAR GAME PAIDON ESKABDE 2011 θα αναφερθούμε με λεπτομέρειες σε μελλοντικά άρθρα μας. Είναι αυτονόητο ότι στους εμπνευστές και στους διοργανωτές αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Το blog μας θα προβάλλει , θα συμπαρασταθεί και θα βοηθήσει με όποιο τρόπο ζητηθεί για την αρτιότερη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Περιμένουμε προτάσεις.