Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ντέρμπι το Σάββατο στο παιδικό.



Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον των μπασκετόφιλων της ΕΣΚΑΒΔΕ επικεντρώνεται στο παιδικό πρωτάθλημα αφού δεν θα γίνουν αγώνες στις άλλες κατηγορίες (εκτός της Β’ Ανδρών).  Σε ότι αφορά το ντέρμπυ των πρωτοπόρων του Β’ ομίλου του ΠΑΙΔΙΚΟΥ (ΠΑΣ Γιάννενα – ΑΓΣΙ) πρέπει να σημειώσουμε ότι η ώρα διεξαγωγής του αγώνα άλλαξε από 14.00 στις 11.00 . Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στο ΕΑΝΚΙ. Διαιτητές ορίστηκαν οι  κ.κ. Ντίσιος και Ζιώγας.
Όπως σωστά σχολιάζεται το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο ΕΑΝΚΙ ενδιαφέρει περισσότερο από άποψη γοήτρου και λιγότερο βαθμολογικά , αφού οι δύο Γιαννιώτικες ομάδες θα προκριθούν στην τετράδα (έχουν από μία ήττα). Επιπλέον  δείχνουν ικανές να περάσουν και στην τελική τετράδα, ενώ για τους «πιο ψαγμένους» , έστω και με κάποιο ρίσκο στα προγνωστικά , είναι αρκετά πιθανό να διασταυρώσουν τα ξίφη τους  στον μεγάλο τελικό.
Οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν στο παρκέ , επιτέλους και ευτυχώς , χωρίς απουσίες.  Στα roster των δύο ομάδων υπάρχουν αρκετά ταλέντα 95αρηδων και 96αρηδων της ΕΣΚΑΒΔΕ και άρα το παιχνίδι προβλέπεται συναρπαστικό.
Στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις ο ΠΑΣ ήταν ο νικητής με τον ΑΓΣΙ κάθε φορά να παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένος. Στην τελευταία αναμέτρηση επικράτησε ο ΠΑΣ Γιάννενα με σκορ 56-53 σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες του τελευταίου 2λεπτου .  Οι δύο αρχηγοί  Μάντζιος (31 π) και Μαρούγκας (26 π – 1τριπ.) ήταν οι διακριθέντες του αγώνα. Το Σάββατο θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι και οι δύο βασικοί «άσσοι» των ομάδων (Τσακανίκας για τον ΑΓΣΙ και Αθανασίου για τον ΠΑΣ) που στους προηγούμενους αγώνες απουσίαζαν λόγω τραυματισμών. Η παρουσία τους σίγουρα θα δώσει περισσότερη ζωντάνια και ενέργεια στο παιχνίδι . Ραντεβού στη Λιμνοπούλα λοιπόν το Σάββατο στις 11.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: