Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Φινάλε με νίκη. ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC – Νικόπολη 67-60.



Τη νίκη απέναντι στη μαχητική Νικόπολη  πανηγύρισαν τα Γιάννενα BC στο EANKI, στην ενδέκατη και τελευταία αγωνιστική του β’ γύρου του πρωταθλήματος Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ.  Οι Γιαννιώτες τερμάτισαν αήττητοι με εξασφαλισμένη την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στους 4 πριν από το ματς. Έτσι ,  δεν πάτησαν… γκάζι και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στους αγώνες του Final-4 αναζητώντας μια ακόμη νίκη για να στεφθούν πρωταθλητές. Οι παίκτες του Νίκου Πάνου παίζοντας μέτριο μπάσκετ και χωρίς να έχουν διάρκεια σε άμυνα και επίθεση δεν κατάφεραν έως και το τελευταίο 5λεπτο να «οικοδομήσουν» διαφορά ασφαλείας την ώρα που η Νικόπολη παρουσιάστηκε αρκετά καλή κοντά στο καλάθι αλλά άστοχη στο μακρινό σουτ. Η εμπειρία και  ψύχραιμη περιφέρεια των γηπεδούχων έκρινε τελικά τον αγώνα με τους Κοντό και Αυγερινό να έχουν τον πρώτο λόγο. Από τη Νικόπολη διακρίθηκαν οι Πολίτης και Μπάλλας.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Τζιμογιάννη και Μαντήλα. 
Δεκάλεπτα : 15-14 , 28 - 26 ημ, 48 - 43, 67 - 60. 
ΓΙΑΝΕΝΑ BC ( Ν. Πάνου) : Τώνης 3, Σπυρίκος , Φυραρίδης 3, Κοντός 26 (3), Χαντέλης , Τσιρώνης 2,  Μιχαήλ, Σχίζας 2 , Τσουμάνης 10 , Αγγέλης 4 , Τάσσης 6 , Αυγερινός 11.
Νικόπολη  (Βαβέτσης ): Κωστάκης 2, Σακκάς , Λίγκου 10 (2), Τζώρας , Αρταβάνης , Πολίτης 20, Τρομπούκης, Τσιτσώνης 7 (1), Μπουτόπουλος 2 , Χαραλαμπόπουλος , Σωτηρίου , Μπάλλας 19.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: