Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Στην παράταση ΠΑΣ Γιάννενα – ΑΓΣΙ (παιδικό) 54-52



Πάθος, ένταση , παράπονα, σασπένς και παράταση συνέθεσαν το σκηνικό στο μεγάλο γιαννιώτικο ντέρμπι για το παιδικό πρωτάθλημα μεταξύ της ομάδας μας και του ΠΑΣ Γιάννενα. Ήταν αναμενόμενο ότι ο αγώνας θα ήταν συναρπαστικός , αλλά η πραγματικότητα ξεπέρασε τις προσδοκίες. Τελικά ο ΠΑΣ Γιάννενα αναδείχτηκε νικητής με σκορ 54 -52.
Όπως συνήθως , στο πρώτο δεκάλεπτο , ο ΑΓΣΙ έπαιξε μουδιασμένα και αγχωμένος. Παρ’ όλα αυτά πήγε στο πάγκο στο +1 παρουσιάζοντας μια μέτρια εικόνα και με τα δυνατά του χαρτιά να ξοδεύουν την ενέργειά τους σε επιπόλαιες προσπάθειες που είχαν συχνά σαν κατάληξη απίστευτα λάθη. Το ημίχρονο τελείωσε με απόλυτη ισοδυναμία σε πόντους και εμφάνιση για τις δύο ομάδες. Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με τον ΑΓΣΙ να μην δείχνει ικανός να συγκεντρωθεί και να διεκδικήσει τη νίκη. Η χαλαρή άμυνα επέτρεπε να χάνονται πολλά ριμπάουντ , την ώρα που στην επίθεση η αστοχία  ακόμη και στα εύκολα λέι –απ χτυπούσε κόκκινο.  Αν και η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες να ξεφύγει στο σκορ το παιχνίδι κατέληξε να είναι μια μάχη με τα όλα της. Ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 46-46. Ακόμα και στην παράταση η παιδική μας ομάδα συνέχισε σε νωθρούς ρυθμούς . Ο αγώνας τελείωσε με συνεχείς ανατροπές στο σκορ και από τους δύο αντιπάλους, αλλά με τον ΠΑΣ πιο τυχερό και ψυχολογικά πιο έτοιμο για τη νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 10-11 , 22 – 23 ημ. , 35- 35 , 46 – 46 (κανονικός αγώνας) , 54 – 52.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Δημ. Αναστασίου) : Αθανασίου 4, Ποσποτίκης 2, Δημητριάδης 3,  Γεωργίτσης 12 (1) , Μαρούγκας 9, Καρκαντέλος Β. 19, Τάτσης 5,  Γκόγκος.
ΑΓΣΙ (Παν. Κουβάτσης): Τζάνης 6, Καραμπινης Σ. 6 (1), Βαρδάκης , Φίτσας , Τσοτσόλης,  Τσακανίκας 13 (1), Θειακός 2 , Καραμπίνης Κ. , Μπουρδούκης 1, Μάντζιος 24.




Στα άλλα παιχνίδια του Β’ ομίλου
ΑΤΛΑΣ Α.Π.Σ. – ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ.        73 - 40 
ΦΑΙΑΚΑΣ Κ.Ε. – Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ       55 – 40

Η  Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ είχε ρεπό . 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να το παραδεχτούμε. Εκεί που σαν ΑΓΣΙ είχαμε και έχουμε το πάνω χέρι στις μικρές ηλικίες, στους 95άρηδες μας βάζει από κάτω ο ΠΑΣ Γιάννινα. Κι όχι μόνο φέτος. Και τα προηγούμενα χρόνια. Και να πεις ότι δεν έχουμε και εμείς καλή ομάδα. Πιστεύω όμως ότι τη διαφορά την κάνει ο προπονητής τους. Που και φέτος τρεις φορές μας έκλεψε τη νίκη. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Πάντως το πρωτάθλημα θα τους το πάρουμε. Και γιατί όχι και τον προπονητή τους.
ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

o agsi den einai omada. opoios eide ton agona katalave. paizoun atomika otan dn exoun k t prosonta. 1 sta 10 sout vazane. perisi eixan anagnwstaki stin periferia fetos papala. to mantzio ton exoun grameno ara pelates.

Ανώνυμος είπε...

entaksei, mia itta sto kalathi itane, den trexei kai tipota idiaitero bathmologika mias kai exoume eukola eksasfalismeni ti 2i thesi.auto pou ekane se olous mas apo tis kerkides entypwsi einai to mathima ithous tou proponiti tou Pas meta to telos tou paixnidiou otan kai pire apo to xeri ton Mantzio na tou milisei gia ligi wra.