Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Συνεχίζει τη συνεργασία με τον γιατρό Παπακώστα ο ΑΓΣΙ

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της με τον ορθοπεδικό Ιατρό Θεόδωρο Παπακώστα.
O Θεόδωρος Παπακώστας είναι Χειρούργος ορθοπεδικός με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις και την αρθροσκοπική χειρουργική. Είναι Επιστημονικός υπεύθυνος του ορθοπεδικού τμήματος στο πολυιατρείο «Ίαση» Ιωαννίνων. Διετέλεσε και διατελεί ορθοπεδικός ιατρός πολλών αθλητικών σωματείων Basketball, ποδοσφαίρου, volleyball κλπ.
Το Αγγειοχειρουργικό & Ορθοπεδικό κέντρο Ηπείρου ΙΑΣΗ
Το Αγγειοχειρουργικό και Ορθοπεδικό κέντρο Ηπείρου «ΙΑΣΗ» προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε ασθενείς που πάσχουν από νοσήματα των αγγείων και σε ασθενείς με ορθοπεδικές παθήσεις και κακώσεις. Στο κέντρο παρέχεται διάγνωση, παρακολούθηση και ένα ευρύ φάσμα επεμβατικών και μη επεμβατικών θεραπειών.
Στις εγκαταστάσεις του εφαρμόζονται αγγειοχειρουργικές και ορθοπεδικές επεμβάσεις με τοπική αναισθησία, χωρίς ανάγκη νοσηλείας των ασθενών, καθώς και σύγχρονες, ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι χειρουργικής θεραπείας, όπως το ενδοαγγειακό laser των φλεβών των κάτω άκρων.
Διατηρείται επίσης συνεργασία με πιστοποιημένες ιδιωτικές κλινικές, συμβεβλημένες με δημόσια ταμεία και ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, για την αντιμετώπιση αγγειακών και ορθοπεδικών παθήσεων που χρήζουν ενδονοσοκομειακής φροντίδας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Λεωφόρος Δωδώνης 75, 45221, Ιωάννινα,
τηλ.: 26510 28497, 6945371415 fax: 26510 74001
www.iasi-ioannina.gr, info@iasi-ioannina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: