Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΑΓΣΙ και «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.» συνεχίζουν μαζί

Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης  του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων ανακοινώνει  τη  συμμετοχή  της μεγαλύτερης Ηπειρωτικής Βιομηχανίας  «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.»  στο Χορηγικό Πρόγραμμα του συλλόγου  της περιόδου 2014 - 2015.
Συνεχίζουμε την συνεργασία μας με την μεγαλύτερη βιομηχανία  παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα,  η συνεισφορά της οποίας τόσο στο παρελθόν αλλά και τώρα είναι σημαντικότατη για τον σύλλογο μας. Στη πορεία μας προς την Γ' Εθνική βαδίζουμε μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα επιχειρήσεων της Ηπείρου και ένα από αυτά είναι και η εταιρία «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.».
Η ταυτότητα
Η εταιρία  «ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.» ιδρύθηκε  το 1963 και στην πορεία της αναδείχτηκε στην μεγαλύτερη  εταιρία παραγωγής φέτας παγκοσμίως. Η ΔΩΔΩΝΗ προμηθεύεται γάλα από πάνω από 5.000 παραγωγούς - κτηνοτρόφους της Ηπείρου και συλλέγει το γάλα από 574 χωριά.
Η ποιότητα των προϊόντων της είναι γνωστή παγκοσμίως, ενώ η ΔΩΔΩΝΗ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες Ελληνικές γαλακτοκομικές μονάδες από άποψη οικονομικών μεγεθών και είναι η κορυφαία εξαγωγική εταιρία στο τομέα των τυροκομικών προϊόντων.
Είναι η νο1 εταιρία στις πωλήσεις φέτας στην Ελλάδα και εξάγει προϊόντα της σε 35 χώρες του κόσμου.
Στόχος της εταιρίας να αποτελέσει τον καλύτερο πρεσβευτή της Ελλάδος και της Ηπείρου στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: