Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Διατηρεί το χορηγό αθλητικού υλικού ο ΑΓΣΙ

Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης  του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι κύριος χορηγός αθλητικού υλικού του συλλόγου μας  για 5ο  συνεχόμενο έτος θα είναι το κατάστημα αθλητικών ειδών  «MASS  ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ», που δραστηριοποιείται στην οδό 28ης Οκτωβρίου.
Η ομάδα μας είναι απολύτως ικανοποιημένη από το αθλητικό υλικό που έχει και προσφέρει προς τον σύλλογο μας, και ελπίζουμε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Στη πορεία μας προς την Γ' Εθνική βαδίζουμε μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα επιχειρήσεων των Ιωαννίνων  και ένα από αυτά είναι η «MASS  ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ».
Η ταυτότητα του καταστήματος
Η επιχείρηση MASS ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ διατηρεί κατάστημα αθλητικών ειδών στην 28ης Οκτωβρίου από το 1982 και είναι από τις πιο παλιές επιχειρήσεις στον χώρο πανελληνίως. Διαθέτει αθλητικούς εξοπλισμούς για όλα τα σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ  κ.λ.π.) αλλά και εξοπλισμούς για σπορ πιο μικρής διεισδυτικότητας (πυγμαχία, κολύμβηση, επιτραπέζια αντισφαίριση και άλλα). Συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αθλητικές εταιρίες και προσφέρει στο κοινό προϊόντα υψηλής ποιότητας και αναγνωρισιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: