Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Στην Κοζάνη οι Ακαδημίες του ΑΓΣΙ



Σε ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά μπάσκετ Ακαδημιών της Βόρειας Ελλάδας έλαβαν μέρος οι Υποδομές του ΑΓΣΙ πλουτίζοντας τις αγωνιστικές τους εμπειρίες. Πιο συγκεκριμένα χθες (Μ.Δευτέρα 18 Απριλίου) τρία αγωνιστικά τμήματα των Ακαδημιών του ΑΓΣΙ ταξίδεψαν στην Κοζάνη , ύστερα από σχετική πρόσκληση , και έλαβαν μέρος  στο 8ο  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ που διοργάνωσε η φιλική Αθλητική Ένωση ΚΟΖΑΝΗΣ.
Οι ταλαντούχοι «μικροί»  του ΑΓΣΙ με συνοδούς τους προπονητές κ. Νίκο Κωστόπουλο και κ. Παναγιώτη Κουβάτση αναχώρησαν για την Κοζάνη το πρωί της Μ. Δευτέρας και είχαν τη χαρά και την τιμή να συμμετέχουν σε ένα τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου με τους διοργανωτές να διακρίνονται για την εμπειρία τους από παρόμοιες διοργανώσεις και να’ χουν προβλέψει ακόμη και την τελευταία λεπτομέρεια.
Στο κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι. Κοζάνης έγιναν 4 αγώνες με τις ομάδες μας να επικρατούν των αντιπάλων τους και να αποσπούν τα θερμά συγχαρητήρια για την υψηλή ποιοτική και αγωνιστική τους κατάσταση. Ιδιαίτερα σχόλια επιβράβευσης έγιναν για την πρωταθλήτρια ομάδα των ΜΙΝΙ98 του ΑΓΣΙ που νίκησε την ομάδα επιλέκτων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. (Δυτικής Μακεδονίας) .
Για την ιστορία τα αποτελέσματα ήταν :
ΑΓΣΙ 2000 - Α.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ 2000 (Αγόρια) : 14-20
ΑΓΣΙ 1996 - Α.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ 1996 (Αγόρια)  : 43-20
ΑΓΣΙ 1998 - ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 1998 (Αγόρια) : 45-26
ΑΓΣΙ 1998 - Μικτή Επιλέκτων 1998 (Αγόρια) 43-22
Οι ομάδες μας επέστρεψαν στα Γιάννενα την ίδια μέρα. Τα παιδιά δήλωσαν ενθουσιασμένα , όχι τόσο από τα νικηφόρα αποτελέσματα, όσο για τη γενικότερη εμπειρία του ταξιδιού με τους υπευθύνους των Ακαδημιών του ΑΓΣΙ να υπόσχονται στο άμεσο μέλλον παρόμοια «αθλητικά ταξίδια».  
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Τμήματος Μπάσκετ της Α.Ε. Κοζάνης για την ζεστή και άψογη υποδοχή και φιλοξενία και να τους ευχηθούμε ολόψυχα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: