Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Στην Πρέβεζα θα διεκδικήσουν θέση στον τελικό τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC.


Το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 18.00 στο ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει ο δεύτερος αγώνας για τα play off της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ ανάμεσα στα Γιάννενα BC και τη Νικόπολη.
Η Γιαννιώτικη ομάδα προηγείται 2-1 και θέλει μια νίκη ακόμη για να προκριθεί στον τελικό.
Την ίδια ημέρα, στις 16.00, στο ΕΑΚ Κέρκυρας θα αναμετρηθούν ο Φαίακας και ο ΑΟ Αγρινίου. Η Κερκυραϊκή ομάδα προηγείται με 2-1.  
Τα Γιάννενα BC έκαναν την πρώτη ήττα για φέτος από την Νικόπολη το προηγούμενο Σάββατο με σκορ 84-85 , ύστερα από παράταση , ενώ παράλληλα και ο Φαίακας επικράτησε στο Αγρίνιο του τοπικού ΑΟ με 71-72.
Όσον αφορά το παιχνίδι ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC-Νικόπολη, η ήττα σίγουρα αποτέλεσε έκπληξη και είδηση , αφού τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC στην κανονική περίοδο  είχαν επικρατήσει εκτός και εντός της Νικόπολης.  Η Νικόπολη  πραγματοποιώντας  εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα , κυρίως στον β’ γύρο , παρουσιάστηκε στο γήπεδο ιδιαίτερα ανταγωνιστική και παθιασμένη και βεβαίως χωρίς άγχος καθώς δεν είχε τίποτα να χάσει. Έτσι  παίζοντας πειθαρχημένα κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη.
Οι Γιαννιώτες αντίθετα , αήττητοι  αλλά και χαλαροί , έχασαν λόγω της περίσσιας σιγουριάς.  Το γόητρο και ο εγωισμός λαβώθηκαν , τίποτε περισσότερο. Το Σάββατο η ομάδα πάει στην Πρέβεζα για να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Τους ευχόμαστε να επιστρέψουν νικητές . 

Θυμίζουμε ότι βασικοί πάιχτες είναι οι αθλητές του ΑΓΣΙ (Κοντός , Φυραρίδης , Τάσης και Τσιρώνης) , ενώ βοηθός του προπονητή κ. Νίκου Πάνου είναι ο Παναγιώτης Κουβάτσης . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: