Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Με νίκη ξεκίνησαν οι έφηβοι. ΑΓΣΙ – ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ : 86-54



Το πρώτο ροζ φύλλο των προκριματικών αγώνων του εφηβικού πρωταθλήματος ήδη βρίσκεται στα χέρια του Σοφοκλή Τσουκανέλη αφού με νίκη ξεκίνησε η ομάδα μας αντιμετωπίζοντας σήμερα την ομάδα του ΠΟΛΥΒΙΟΥ Μεγαλόπολης στο γήπεδό της 
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε προετοιμασμένη και σοβαρή απ’ την αρχή του παιχνιδιού καθώς οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να πιέσουν σε όλο το γήπεδο και να αιφνιδιάσουν. Οι παίχτες του ΑΓΣΙ αντέδρασαν σωστά και ψύχραιμα και εκμεταλλευόμενοι την υπεροχή κοντά στο καλάθι κατάφεραν , πετυχαίνοντας αρκετούς εύκολους πόντους , με τον Θώδη να μπουν μπροστά στο σκορ ανεβάζοντας μάλιστα τη διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο (+ 22π) . Οι παίχτες του  ΠΟΛΥΒΙΟΥ αντέδρασαν στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά και πάλι η ομάδα μας δεν επέτρεψε να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της στο παρκέ. Η διαφορά μάλιστα αυξήθηκε στην τέταρτη περίοδο (21-7 επιμέρους σκορ).
Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο κ. Σοφοκλής Τσουκανέλης. «Πάντα το πρώτο παιχνίδι κρύβει κινδύνους και θέλει ιδιαίτερη προσοχή» μας είπε.  «Συγχαρητήρια στους παίχτες μου που σήμερα ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου και αποδείχτηκαν πολύ πειθαρχημένοι , ήξεραν τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο και τι έπρεπε να κάνουν για να το πάρουν.  Όλα τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν αρκετή ψυχραιμία και την απαραίτητη εμπειρία για να αντιδρούν σωστά στη πίεση των αντιπάλων. Ελπίζω έτσι να είμαστε και αύριο».
Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για τη νίκη με τους Θωμάι , Θώδη , Αναγνωστάκη , Γιέπη και Κατσαπρακάκη να παίζουν καταπληκτικό  μπάσκετ.
Δεκάλεπτα :  23-15 , 47-25 ημ, 65-47 , 86-54.
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κοντός ) : Παπατσίμπας , Παπαδόπουλος , Κύρκος 1, Αλεξίου,  Ζαραβέλας 2, Γιέπης 6(2) , Κατσαπρακάκης 11 , Αναγνωστάκης 17 (2) , Θωμάι 16 (2) , Θώδης 33. 

Στον άλλο αγώνα που έγινε στις 17.00 ο Άρατος Κιάτου ηττήθηκε από την  Απολλωνιάδα Πατρών με σκορ 79-63
Συγχαρητήρια στους υπέροχους παίχτες μας και στους προπονητές Τσουκανέλη και Κοντό. 
Αύριο η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Άρατο Κιάτου. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

SUGXARITIRIA SE OLOUS!!!!!!!!!!prosoxi stous periferiakous tis patrassssss

Ανώνυμος είπε...

Τη νίκη με 79-63 σημείωσε η εφηβική ομάδα της Απολλωνιάδας στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος, απέναντι στο Κιάτο, στη Μεγαλόπολη.

Το συγκρότημα του Γιάννη Δίπλαρου είχε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι και με κορυφαίο τον Κ. Σωτηρόπουλο πήρε το «δίποντο».
79-63

Τα δεκάλεπτα: 17-12, 40-29 (ημ.), 61-43, 79-63. Διαιτητές: Νικολακέα – Κυριακόπουλος.

AΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ (Γ. Δίπλαρος): , Κ. Σωτηρόπουλος 24(6), Τσιρώνης 16(2), Νακόπουλος 6, Γ. Παπακώστας 17, Αδαμόπουλος 8, Ρεκούτης 2, Κόλιας 6, Τζαμαρίας, Α. Παπακώστας, Κατσαϊτης, Μπουμπούλης, Καρακάσης.

ΚΙΑΤΟ: Μπαμπής 11(1), Αγαθάκης 2, Ματσανιώτης 17(2), Βαϊλας 7(1), Αναγνωστόπουλος 11, Μουζούλας 15(4).

* Το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής: 16.00 Κιάτο – ΑΓΣ Ιωαννίνων, 17.45 Πολύβιος – ΑΣ Απολλωνιάδα.

Ανώνυμος είπε...

bravo wraios o 8wdhs