Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Ποιά θα είναι η τέταρτη ομάδα στο fιnal-4 (ΠΑΙΔΩΝ);


Δώστε λίγη προσοχή στον επόμενο πίνακα. Φαίνονται οι ομάδες του Β' ομίλου παίδων , οι αγώνες που θα δώσουν τις επόμενες δύο αγωνιστικές που απομένουν και το κυριότερο πόσους βαθμούς μπορεί (μαθηματικά) να συγκεντρώσει η κάθε μία . (Με κόκκινα γράμματα φαίνεται ο γηπεδούχος). 
'Έτσι απλά προκύπτει ότι σίγουρα ο ΑΓΣΙ θα είναι ο πρώτος στο final-4. H Νικόπολη θα είναι σίγουρα δεύτερη , ενώ η Παραμυθιά ( αν και θα παίξει μόνο έναν αγώνα,  στην έδρα της με τη Νικόπολη) έχει  αρκετές πιθανότητες να είναι η τρίτη ομάδα. 
Από τις άλλες ομάδες (Φαίακα , Κερκυραικό , Πας Γιάννενα) πιστεύουμε ότι Ο Φαίακας συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αφού ο ΠΑΣ έχασε πολύτιμο έδαφος με το μηδενισμό του κι έχει πια μόνο ένα παιχνίδι . Είναι βέβαιο ότι αρκετοί φίλοι θα διαφωνήσουν με το ότι  εμείς πιστεύουμε ότι η Παραμυθιά έχει πολλές πιθανότητες να είναι η τρίτη. Δεκτή κάθε αντίρρηση.  
Περιμένουμε σχόλια ................  




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ. Η ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΗΤΤΑ. ΣΤΙΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΦΑΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΓΣΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΓΣΙ ΠΕΡΝΑΕΙ.ΛΑΤΟΜΠ

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το μπλογκ , ρωτήστε ομως τον Αλκίνοο πως εφτιαξε τις τρεις στήλες.

Ανώνυμος είπε...

Άν Φαίακας και Κερκυραικός κάνουν από δυο ήττες τότε ο ΠΑΣ ειναι στην τετράδα!!!!!και με έναν μηδενισμό!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ.... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ????

Ανώνυμος είπε...

pernaei o PAS giati tha exi 2 nikes me ton kerkyraiko , eno oi alloi apo mia nikh

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ. ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ Ο ΠΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΦΟΥ Ο ΦΑΙΑΚΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ.