Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Στους φιλιάτες θα κριθεί η 4η θέση ;;;;

Υπολογίζοντας και τους πόντους στον τελευταίο αγώνα , με τον ΑΓΣΙ στην Κέρκυρα , βλέπουμε ότι τα στατιστικά για τον Φαίακα δεν έχουν αλλάξει σημαντικά . Ο Τσουκιάς με λίγες απουσίες είναι ο πρώτος σκόρερ με 230 πόντους – 17 τρίποντα  (17,69 πόντους / αγώνα – βάζει σχεδόν 2 τρίποντα σε κάθε αγώνα) , ακολουθεί ο Καρδάκης με αρκετές απουσίες , 133 π ,  (12 πόντους / αγώνα ) , 3ος  ο Προσαλέντης με περισσότερες συμμετοχές 155 π , (10,33 π / αγώνα) , 4ος ο Μανέτας 121 π, (10 τριπ.- σχεδόν 1 τρίποντο σε κάθε αγώνα ) ( 9 π /αγώνα) , 5ος ο 96αρης Παυλογιάννης 89π. (3 τριπ.) (6 π. / αγώνα), 6ος ο Κατσούρης  78 π ( 6π /αγώνα) , 7ος ο Πέττα 53 π  (7 τριπ) (3,7 π /αγώνα), 8ος ο Ιγγλέζης 33 π. (1 τριπ.) (2,2 π / αγώνα) . Ακολουθούν οι Νικομάνης , Γκιώκας , Τσέτκοβ, Αγγέλης.
Σαν ομάδα στο φετινό παιδικό πρωτάθλημα ο ΦΑΙΑΚΑΣ βάζει 52  πόντους / αγώνα και δέχεται 60 πόντους / αγώνα. Έχει την 4η καλύτερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα του ομίλου. Έχει δεχτεί 667 πόντους , ενώ οι Φιλιάτες (που είναι προτελευταίοι στην άμυνα) 662. Βέβαια όσο αφορά την άμυνα τα δεδομένα άλλαξαν μετά τον αγώνα με τον ΑΓΣΙ όπου ο Φαίακας δέχτηκε 93 πόντους.
Ο Ηρακλής Φιλιατών σαν ομάδα βάζει 48 πόντους Μ.Ο. σε κάθε παιχνίδι και δέχεται 60. Έχει την 6η καλύτερη επίθεση (τελευταίος  ο ΠΑΣ με 2 μηδενισμούς) και την 6η καλύτερη άμυνα (τελευταίος ο Φαίακας). Εντός έδρας έχει τις δύο νίκες του με Κερκυραϊκό (πρώτο αγώνα) και με ΠΑΣ Γιάννενα. Τότε πέτυχε και το μεγαλύτερο σκορ (67 πόντους).
Η κατάταξη των παιχτών του Ηρακλή με βάση τους πόντους είναι 1ος ο Τζάνης με 135π (2 τριπ) (βάζει 12,27 π κάθε αγώνα ) , 2ος ο Λάμπρος με 94 π (6 τριπ) (βάζει 8,54 π κάθε αγώνα ), 3ος ο Βασιλειάδης με 92π (βάζει 8,36 π κάθε αγώνα ) , 4ος ο Μπάλλος με 72 π (βάζει 6,54 π κάθε αγώνα ), 5ος ο Τάτσης με 60 π (βάζει 5,45 π κάθε αγώνα), 6ος ο Σιώζος με 51 π (βάζει 4,63 π κάθε αγώνα), 7ος ο Ντάλλας με 33 π (βάζει 3 π κάθε αγώνα), 8ος ο Τσότσης με 11 π (βάζει 1 π κάθε αγώνα). Ακολουθούν Κιτσώνης , Σορόγκας, Ξούρας , Παγιάτης, Μαντζούκης.
Συμπέρασμα : Ο Φαίακας δείχνει λίγο καλύτερος σαν ομάδα και αν παίξει επιθετικά και είναι εύστοχος θα κερδίσει. Από την άλλη αν ο Ηρακλής χτυπήσει το παιχνίδι , η άμυνα του Φαίακα θα περάσει ένα δύσκολο δίωρο την Κυριακή των Βαΐων. Όλα παίζονται και κυρίως η τέταρτη θέση του ομίλου.
Θυμίζουμε ότι στο άθροισμα πόντων του Φαίακα έχουν μετρήσει και αγώνες της Α’ φάσης.
Για τους Φιλιάτες αθροίστηκαν μόνο οι 11 αγώνες της Β΄φάσης. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mporeite na vgalete ta statistika tou pas giannena.euharisto polu

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΟΥΚΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.
Ο COACH ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ CAMP ΣΤΗ ΚΑΛΆΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΕΣ,ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΟΝ ΤΖΑΝΗ,ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ PLAYMAKER.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΦΑΙΑΚΑΣ,ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ,ΤΣΟΥΚΙΑ,ΑΦΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΑΓΩΝΑ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΙΚΗ ΦΑΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΩΝ.ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΤΑΚΗΣ.

agsi bc είπε...

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ. ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

an mporeite vgalte kai ta stoixeia gia ti nikopoli...euxaristw polu

agsi bc είπε...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΗ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.