Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΑΣ .

Η εφηβική μας ομάδα ξεκινάει αύριο νωρίς το πρωί με προορισμό το Βέλο Κορινθίας και στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του 37ου Πρωταθλήματος εφήβων. Στις αποσκευές τους εκτός από το πάθος και τη διάθεση για καλές εμφανίσεις και πρόκριση προστέθηκαν οι ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ των φιλικών μας blogs (Νικόπολης , Φαίακα και Ηρακλή Φιλιατών). Τις παραθέτουμε όπως αναρτήθηκαν .

Τα παιδιά της Νικόπολης και του Άτλα  εύχονται να δουν τους φίλους του ΑΓΣΙ  στην τελική φάση του 37ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων. Αισθάνονται περήφανοι  που έχουν παίξει αντίπαλοί τους !
Πορεία ανάλογη με την περσινή στο πρωτάθλημα Παίδων ευχόμαστε στην εφηβική ομάδα του ΑΓΣΙ, που ξεκινά τη Δευτέρα 29/3 τη δύσκολη προσπάθεια του στο Βέλος Κορινθίας. Εκεί οι αθλητές του ΑΓΣΙ καλούνται να καταλάβουν την πρώτη θέση και να φθάσουν στα τελικά. Ελπίζουμε η σκέψη μας να σας δώσει δύναμη. Γερά παιδιά!!
http://basketfiliates.blogspot.com/
Ο Ηρακλής Φιλιατών ευχεται στους εφηβους του ΑΓΣΙ καλη επιτυχια για προκριση στην επομενη φαση!!!!



Οι προπονητές (Τσουκανέλης - Κουβάτσης) και όλοι οι παίχτες 
σας ευχαριστούν πολύ.-


3 σχόλια:

AΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2006 είπε...

Ο Ηρακλής Φιλιατών ευχεται στους εφηβους του ΑΓΣΙ καλη επιτυχια για προκριση στην επομενη φαση!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι στα παιδιά του κ. Τσουκανέλη να μας δικαιώσουν σαν ένωση και να μας εκπροσωπήσουν στην τελική φάση του Πανελληνίου εφηβικού πρωταθλήματος. Προσωπικά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν γιατί κύριος αντίπαλος είναι η Απολλωνιάδα και τώρα τελευταία το Πατρινό μπάσκετ κάνει βήματα προς τα πίσω. Θεόδωρος Μυζίκος

agsi bc είπε...

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ .