Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Εμφάνιση πρωταθλητών - ΜΙΝΙ96 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΓΣΙ : 31-61

Εμφάνιση πρωταθλητών είχαν τα παιδιά Παναγιώτη Κουβάτση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα που έγινε με αντίπαλο και τυπικά γηπεδούχο τον ΠΑΣ Γιάννενα στο κλειστό της Λιμνοπούλας σήμερα Κυριακή 21-3-2010 και ώρα 10.00. Παρά την απροσδόκητη απουσία του βασικού play Αντώνη Τσακανίκα οι μικροί του ΑΓΣΙ πέτυχαν μεγάλη νίκη παίρνοντας την πρώτη θέση του Δ Ομίλου ΜΙΝΙ96 ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο κάθε παίχτης του ΑΓΣΙ είχε σημαντικό μερίδιο στην νίκη δείχνοντας ότι πρόκειται για μια πραγματική ομάδα. Πριν από το ματς ο Παναγιώτης Κουβάτσης είπε στα παιδιά ότι πρέπει να παίξουν πολύ σκληρή άμυνα, να διεκδικούν και να παίρνουν τα ριμπάουντ και να τρέχουν στον αιφνιδιασμό για να πετύχουν εύκολους πόντους. Τα παιδιά ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους και για μια ακόμη φορά τον έκαναν περήφανο. Μετά το τέλος του αγώνα ο coatch μοίρασε συγχαρητήρια στα παιδιά , ευχαρίστησε τους πολλούς φιλάθλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα (μεταξύ των οποίων πολλοί παίκτες του αντρικού του ΑΓΣΙ δείχνοντας ότι όλοι στην ομάδα λειτουργούν σαν οικογένεια) ενώ υποσχέθηκε να συνεχιστεί η δουλειά με ακόμη μεγαλύτερη ένταση ώστε όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα που είναι ‘αυτοσκοπός’. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η βοήθεια του εφόρου της ομάδας Νίκου Κασιούμη προς τα παιδιά και τον προπονητή που ήταν συγκινητική. Ο ΠΑΣ Γιάννενα υπέκυψε φυσιολογικά στην άριστη εμφάνιση της ομάδας μας.  Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Καλή συνέχεια. 
Τα δεκάλεπτα : 31-61(8-18,14-33,25-48,31-61)
ΑΓΣΙ (Π. Κουβάτσης) : Τσίλης 5, Μπέλλος, Χαρίσης 2, Καραμπίνης 12(1), Βαρδάκης 4, Παππάς 6, Γκαραμέτσης, Μπουρδούκης 6, Θειακός 14, Παπαδόπουλος 2, Δήμος 3, Μπαλτζής 7.
foto:  COATCH και παίχτες μια αγκαλιά πανηγυρίζοντας για τη νίκη. 

1 σχόλιο:

agsi bc είπε...

roz , roz ..... ΜΟΝΟ ΡΟΖ...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ.