Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ - ΑΓΣΙ : 68-57.

Στην τελευταία αναμέτρησή του στο Βέλο Κορινθίας για την προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων 2010 , ο ΑΓΣΙ ηττήθηκε από την Απολλωνιάδα Πατρών με διαφορά 11 πόντων. 
ΑΣ Απολλωνιάς - ΑΓΣΙ : 68-57.
Ο ΑΓΣΙ παρουσιάστηκε διαβασμένος στο παιχνίδι ακύρωσε τα επιθετικά ατού των Πατρινών αλλά έχασε τον αγώνα αφού η διαιτησία αποφάσισε κυρίως στο τελευταίο πεντάλεπτο να συμμαχήσει με την Απολλωνιάδα. Οι παίχτες μας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι παρουσιάζοντας τη καλύτερη εμφάνιση απ' όλες τις ομάδες στην προκριματική φάση. Οι πατρινοί έδειξαν ξαφνιασμένοι και βρέθηκαν να χάνουν αρχικά με 10 πόντους διαφορά. Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με τον ΑΓΣΙ να προηγείται (16-22). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Απολλωνιάδα προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι , εμείς δεν είμαστε τόσο καλοί με αποτέλεσμα να γυρίσει το παιχνίδι με τους αντιπάλους να περνάνε μπροστά με (40-31). Στο 3ο δεκάλεπτο αν και φορτωμένοι με φάουλ , δίνοντας το 100% στην απόδοση οι παίχτες μας πλησίασαν στους -4 π δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένοι να πάρουν το παιχνίδι. Τότε οι διαιτητές και ενώ πλησιάσαμε στους -3 αποφάσισαν να κάνουν τα στραβά μάτια στο σκληρό παιχνίδι και να βοηθήσουν με την ανοχή τους τους παίχτες της Απολλωνιάδας να κερδίσουν. Η διαφορά τελικά αυξήθηκε , η κούραση , ο εκνευρισμός και η απογοήτευση επικράτησαν και ουσιαστικά το παιχνίδι χάθηκε. Ο κ. Τσουκανέλης απογοητευμένος από το αποτέλεσμα δεν παρέλειψε να δώσει πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες και σε όλη την αποστολή για μια εμφάνιση που πραγματικά εντυπωσίασε. Η απαράδεκτη διαιτησία (ΚΑΡΑΛΗΣ - ΣΤΡΕΜΠΑΣ) , ειδικά ο δεύτερος , ήταν καθοριστική στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Το video του αγώνα διαγράφει κάθε δικαιολογία και μάλλον φανερώνει ύποπτες και απαράδεκτες σκοπιμότητες. Η αναφορά στην διαιτησία δεν αποτελεί πρόφαση για την ήττα της ομάδας , ούτε υπάρχει από τη πλευρά του ΑΓΣΙ διάθεση να μειώσει τη νίκη της Απολλωνιάδας , που είναι μια εξαιρετική ομάδα, απλά δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να παλέψουμε μέχρι τέλους. Για την Απολλωνιάδα θυμίζουμε ότι ο κορμός της αποτελείται από εξαιρετικά ικανούς παίχτες (γεν 1991) οκτώ από τους 12 είχαν κερδίσει τον Κρόνο στην προκριματική φάση του 2008 για το εφηβικό πρωτάθλημα. Είναι έμπειροι, έχουν αναμφισβήτητα σωματικά προσόντα (τρεις παίχτες πάνω από 2 μέτρα) , υψηλή τεχνική κατάρτιση και άριστες αθλητικές υποδομές για προετοιμασία. Πιστεύουμε ότι για τη νίκη δεν χρειαζόταν και την αρωγή της διαιτησίας. Δεν πειράζει όμως. Το ηθικό της ομάδας μας είναι στα ύψη. Πάλι είδαμε που μπορούμε να φτάσουμε. Εκεί θα μας δουν φίλοι και αντίπαλοι , μάλλον του χρόνου για το εφηβικό.

Τα 10λεπτα: 16-22, 40-31, 52-48, 68-57
Οι συνθέσεις…
Απολλωνιάδα (Δίπλαρος): Γεωργόπουλος, Τσιρώνης 3 (1), Μπουμπούλης, Τσιχλιάς 26, Νακόπουλος, Παπακώστας 8, Σωτηρόπουλος, Θανόπουλος 19 (2), Μολφέτας 12 (2)

ΑΓΣ Ιωαννίνων (Τσουκανέλης): Μπέης 18 (3), Μπέλτσης 4, Πλιάκος, Μπρίκος, Θωμαϊ 15 (3), Γέπης 3 (1), Μαρουσόπουλος 2, Θώδης 15. 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιξ-λαξ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η Β΄ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ
π.χ. ποντους μ.ο. τριποντα ηλικια θεση .
ευχαριστω και καλη ανασταση

FILOS TOY BASKET είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΓΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ,ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝ ΟΙ "ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ
ΤΗΝ ΝΙΚΗ Η ΟΧΙ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΣΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Ι ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!!ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΑΞΙΟ ΜΝΕΙΑΣ!!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΟΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ!! !!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ !!!!