Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ανδρικό3 νίκες και 1 ήττα

Με τέσσερα φιλικά παιχνίδια συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΓΣΙ, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ, στις 12 Οκτωβρίου (εντός έδρας με τον Κερκυραϊκό).

Ο ΑΓΣΙ συμμετείχε στο τουρνουά του Φαίακα Κέρκυρας «Πέτρος Δημάκος», αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Αντιμετώπισε κατά σειρά τις Βόνιτσα, Νικόπολη Πρέβεζας και τον διοργανωτή Φαίακα (θα είναι αντίπαλος της ομάδας μας και στο Γ’ όμιλο του πρωταθλήματος).

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά (την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου) ο ΑΓΣΙ έχασε από την Βόνιτσα με 65-74. Οι πόντοι για την ομάδα των Ιωαννίνων είχαν ως εξής: Καραμπίνης 5 (1), Κοντός 7 (1), Μαυρογιάννης 2, Μάντζιος Δημ. 4, Μάντζιος Παν. 4, Μάκης 9, Πάτρας 7, Πανταζής 11 (1), Φίλιος 16.

Το Σάββατο, ο ΑΓΣΙ νίκησε τη Νικόπολη Πρέβεζας με 78-69. Οι πόντοι έχουν ως εξής: Μουζακίτης 6 (2), Καραμπίνης, Κοντός 16 (2), Μαυρογιάννης, Μάντζιος Δ. 4, Μάντζιος Π. 6, Πάτρας 9, Μάκης 4, Πανταζής 6 (2), Φίλιος 17 (2).

Την Κυριακή, η ομάδα των Ιωαννίνων νίκησε το πρωί τον Φαίακα με 62-66. Οι πόντοι: Μουζακίτης 12 (4), Μαυρογιάννης 6 (1), Καραμπίνης 3 (1), Μάντζιος Δ. 3, Μάντζιος Π. 1, Μάκης 8, Πάτρας 14, Πανταζής 19 (3). Τέλος, το μεσημέρι, η ομάδα μας σημείωσε φιλική νίκη και κόντρα στην Παραμυθιά.

Να σημειωθεί, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, οι Θανάσης Κοντός και Κώστας Φίλιος αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού στη μέση και ως εκ τούτου κρίθηκε σκόπιμο να μην χρησιμοποιηθούν στα δυο φιλικά της Κυριακής.
Η προετοιμασία του ΑΓΣΙ συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με εντατικούς ρυθμούς, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.


Η Διοίκηση του ΑΓΣΙ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας, για τις υπηρεσίες που παρείχε, κατά τη διάρκεια του τουρνουά και την άψογη διοργάνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: