Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Με Αριδαία το αντρικό


Δεν υπάρχει αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Στο παιδικό πρωτάθλημα δεν υπήρχε αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο και η ομάδα μας προετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική όπου υποδέχεται την Νικόπολη Πρέβεζας. 
Στα μίνι 99 ρεπό είχε η ομάδα του ΑΓΣΙ ενώ η αδερφική ομάδα του Κρόνου πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Θρύλο που αποχώρησε από το Πρωτάθλημα.
Τέλος η δεύτερη ομάδα μας σε αντρικό επίπεδο που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ επίσης δεν υπήρχε αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω του σεμιναρίου προπονητών που διεξάγεται στο Αγρίνιο.
Όλα τα βλέμματα λοιπόν στο Αντρικό μας που υποδέχεται την Αριδαία σε ένα παιχνίδι που θα αρχίσει στις 18.00 στο κλειστό γήπεδο του ΕΑΝΚΙ.
Όλη την εβδομάδα η ομάδα μας προσπαθεί να προπονηθεί παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Τόνυ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τις περισσότερες ημέρες ήταν απών, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Φίλλιος, ο οποίος προσπαθεί να το ξεπεράσει, ενώ από ίωση έχουν προσβληθεί αρκετοί παίκτες. Απών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι και ο Μάντζιος.
Η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι αφού είναι με ομάδα που βρίσκεται από κάτω μας και να ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στην Λάρισα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα, σε ένα παιχνίδι όπου θα κριθεί κατά σημαντικό βαθμό η παραμονή μας στην κατηγορία. Τα ευχάριστα νέα πάντως ήρθαν σήμερα από την Λάρισα αφού ο Φοίνικας επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του Αστέρα.
Διαιτητές του αγώνα με την Αριδαία θα είναι οι Ζάχαρης και Σταθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: