Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ηττα στο Αγρινίο


Την πρώτη ήττα στην τελική φάση υπέστη η παιδική μας ομάδα στο Αγρίνιο από την αντίστοιχη του Πήγασσου. Τα πολλά προβλήματα που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό την απόδοση της ομάδος κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Πήγασσου, η οποία έχει στις τάξεις της έναν παίκτη που χτες τα έκανε όλα (Ναούμης). Άξιος συμπαραστάτης του ο Παπουτσής.
Αν και η απόδοση της ομάδας μας δεν κυμάνθηκε σε ψηλά επίπεδα και βρέθηκε πίσω μέχρι και 22 πόντους (50-28), με αντεπίθεση διαρκείας μείωσε στους 7 πόντους (57-50) και εκεί έχασε την ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο (χαμένο lay-up).
Δυστυχώς το πρόβλημα γηπέδου που έγινε πιο έντονο μετά το κλείσιμο του κλειστού του πρώτου γυμνασίου, όπου έκανε προπόνηση το παιδικό τμήμα, στερεί από την ομάδα μας την δυνατότητα να αντιμετωπίσει με ίσους όρους την πρόκληση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Ο σύλλογος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα παιδία και τους γονείς που παρά τα προβλήματα βρίσκονται δίπλα στην ομάδα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Κώστας Τζουβάρας είχε υψηλό πυρετό όλη την εβδομάδα και παρότι είχε να προπονηθεί μια εβδομάδα ταξίδεψε με δική του πρωτοβουλία και με την στήριξη του πατέρα του. Προβλήματα είχαν και οι Γκαραμέτσης (δεν αγωνίστηκε παρότι ταξίδεψε με την ομάδα), Καραμπίνης Δ (10 μέρες εκτός), Καραμπίνης Π (πυρετό), Βαγγέλης (χτύπημα στα δάχτυλα) κα
Το πρωτάθλημα προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον μετά τα χθεσινά αποτελέσματα με τις 5 από τις 6 ομάδες να είναι ανταγωνιστικές και να έχουν ελπίδες για τον τίτλο.
Δεκάλεπτα: 18-13, 39-22, 55-42, 69-56
ΑΓΣΙ (Μπέγκας): Τζουβάρας 13, Καραμπίνας Π. 5, Καραμπίνας Δ. 6, Κασόλας 5, Βαγγέλης 17, Μπόζιος, Τσουκανέλης 2, Παπαγεωργίου, Γκέρατς, Μπαζάκας 6, Μπέλλος 2.
Πήγασσος (Γκαρτσάς): Τσαφας, Αναστασόπουλος, Καβαθαντζίδης, Αυφαντόπουλος, Ναούμης 37 (5), Παπουτσής 17(1), Τσαπέπας 5, Βαγενάς, Πατσαντζόπουλος 2, Ρηγογιάννης 2, Μερμύγκης 4, Καρράς 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: