Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση για την Διαιτησία


Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη χθεσινή ημέρα στα Γρεβενά και σε Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε χθες το βράδυ στα Ιωάννινα, νιώθοντας απίστευτη οργή και αγανάκτηση για την απαράδεκτη εις βάρος μας διαιτησία, είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε καταγγελία για την σφαγιαστική διαιτησία των κ.κ. Σιταρίδη και Γκέκα.
Ο ΑΓΣΙ δεν συνηθίζει να εκδίδει ανακοινώσεις – αυτή είναι η πρώτη, και τελευταία ελπίζουμε – αλλά φαίνεται πως κάποιοι ερμηνεύουν τη σιωπή μας, ως αδυναμία. Και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση, οφείλουμε να τονίσουμε ότι και στα δύο προηγούμενα παιγνίδια της ομάδας μας η Διαιτησία δεν ήταν σε καμία περίπτωση αντικειμενική, θεωρήσαμε όμως ότι ήταν τυχαία γεγονότα που δεν θα είχαν συνέχεια. Χθες όμως το κακό παράγινε, 29 βολές τα Γρεβενά 9 εμείς, διπλάσια φάουλ εμείς, 4 τεχνικές ποινές , αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα χωρίς λογική, τα ίδια φάουλ στο ένα και στο άλλο καλάθι σφυριζόταν μόνο εναντίον μας , καλάθια εκτός χρόνου μετρούσαν, βήματα βγαλμένα από ταινίες φαντασίας, αιφνιδιασμός τελευταίου παίκτη που σημειώνει καλάθι να κόβετε με απλό φάουλ και να γυρνάει η φάση πίσω, και πολλά άλλα απερίγραπτα. Δυστυχώς το παιγνίδι δεν είχε κάλυψη video και δεν μπορούμε να το προσκομίσουμε, καλύπτουμε μόνο τα παιγνίδια στην έδρα μας, από εδώ και στο εξής όμως είμαστε υποχρεωμένοι να καλύπτουμε και τα εκτός.
Ο μεν κύριος Σιταρίδης με την προκλητική συμπεριφορά του προς τους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες της ομάδας μας από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό, μας έβαλε σε σκέψεις, ότι τα λάθη στα οποία υπέπεσε, μόνο ανθρώπινα δεν ήταν. Για τον κ. Γκέκα το μόνο πού μπορούμε να πούμε είναι ότι, σφύριζε όπου όπως και όποτε ήθελε, ενώ στα τελευταία λεπτά που κρίθηκε το παιγνίδι σφύριζε μόνο αυτός και μόνο εναντίον μας σε όλο το γήπεδο και μπροστά στον κ. Σιταρίδη ο οποίος είχε κρυφτεί.
Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι στην προσπάθεια μας να ενταχθούμε στον Βόρειο Όμιλο (λόγω μικρότερης οικονομικής επιβάρυνσης οδοιπορικών), κάποιοι μας είχαν πληροφορήσει για τους κινδύνους που ενέχει αυτό, εμείς όμως επιμείναμε στην απόφαση μας αυτή και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε. Δεν ζητάμε την εύνοια κανενός, απλά το αυτονόητο. Ισονομία, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Η Διοικούσα Επιτροπή τμήματος Καλαθοσφαίρισης Α.Γ.Σ.Ι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ Κ...ΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.