Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

21ο ‘’ΖΑΓΟΡΙ’’ BASKETBALL CAMP - Ο ΘΕΣΜΟΣ – ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…


          
            Με απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχή 225 αθλητών-τριών από όλη την Ελλάδα ολοκλήρωσε τις εργασίες του το 21ο ‘’ΖΑΓΟΡΙ’’ BASKETBALL CAMP που διοργανώνεται από τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων.
            Το δεύτερο πιο ιστορικό camp της Ελλάδας συνέχισε και φέτος την πορεία του στηριζόμενο στην ίδια φιλοσοφία και αρχές ενός προγράμματος που εδώ και δύο δεκαετίες προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν το άθλημα που αγαπούν από κάθε πλευρά.
            18 προπονητές, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία συμμετέχουν στο camp από την ίδρυσή του, υλοποίησαν το πρόγραμμα διδασκαλίας των βασικών του αθλήματος και μετέφεραν, με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στα παιδιά όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρησιμεύουν στην βελτίωσή τους.
            Ιδιαίτερη αναφορά χρήζει η αναβαθμισμένη διοργάνωση του ΤΟΥΡΝΟΥΑ. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ με 3 ηλικιακές ομάδες και εντυπωσιακή παρουσία, η ΚΕΡΚΥΡΑ και το ΑΓΡΙΝΙΟ με τους πιο ταλαντούχους παίχτες τους, ο ΚΡΟΝΟΣ, η ομάδα των ΦΙΛΙΑΤΩΝ και όλες οι ομάδες του Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ έδωσαν, μέσα από τους 36 αγώνες τον καλύτερό τους εαυτό παίζοντας ποιοτικό μπάσκετ.
            Οι ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ), ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ (ΠΙΕΡΙΚΟΣ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ (Α.Γ.Σ.Ι., ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ), ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ (Α.Γ.Σ.Ι., ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ) και μερικοί ακόμη ταλαντούχοι παίχτες που συμμετείχαν στο camp είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν καθημερινά και για μία εβδομάδα κάτω από τις οδηγίες του ΓΕΩΡΓΗ ΜΠΟΥΣΒΑΡΟΥ που για μια ακόμη χρονιά τίμησε με την παρουσία του το camp.
            Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ, πολύτιμο μέλος της πρωταθλήτριας Ευρώπης και Ελλάδας ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ήταν προσκεκλημένος στο 21ο ‘’ΖΑΓΟΡΙ’’ BASKETBALL CAMP. Η παρουσία του χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τους συμμετέχοντες οι οποίοι τον ‘’βομβάρδισαν’’ με ερωτήματα που σχετίζονται με την μεγάλη καριέρα του και την ομάδα του.
Η πρώτη εταιρεία εμφιαλώσεως νερού ΖΑΓΟΡΙ της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. έχει συνδέσει το όνομά της με το camp και συνεχίζει να συνεισφέρει καταλυτικά στην πετυχημένη του πορεία.
            Η NIKE ήταν χορηγός ενδυμασίας των αθλητών, προπονητών και καλεσμένων του camp.
H εταιρία ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΑΣΤΑΚΑ, είχαν φροντίσει για την ασφαλιστική κάλυψη όλων των συμμετεχόντων στο camp.
Την υγειονομική κάλυψη του camp είχαν αναλάβει οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
            Χορηγοί του camp ήταν:  CASINO RIO
                                                          MASS SOTIRIADIS
                                                          ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΑΣΤΑΚΑ
                                                          HOTEL DU LAC
                                                          LOUX
            Χορηγοί επικοινωνίας:    Basketblog.gr
                                                          Super Fm 104.3

 Ο κ. Βαγγέλης Παππάς κάνει δηλώσεις σχετικά με το camp στα Μ.Μ.Ε.
 Ο Μιχάλης Πελεκάνος παρών στο 21ο basketball camp ZAGORI











2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MONSTERS-LAR1SSA

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ