Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Δηλώσεις του Νίκου Κασιούμη την 1η μέρα του camp.


" Στο φετινό 21ο camp ΖΑΓΟΡΙ έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε , εκτός από τον καταξιωμένο και Πανελλήνιας φήμης προπονητή στις μικρές ηλικίες , Γιωργή Μπουσβάρο και τους διεθνείς εφήβους αδελφούς Μποχωρίδη , παίχτες του Άρη Θεσσαλονίκης και των μικρών Εθνικών ομάδων.  Μαζί τους θα προπονηθούν και θα βελτιώσουν την τεχνική τους και οι ταλαντούχοι αθλητές της εφηβικής ομάδας του ΑΓΣΙ.
Ευχάριστη έκπληξη ήταν για μας , και παρά την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν όλες οι οικογένειες, η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στο camp .  Πραγματικά ο αριθμός των παιδιών , αγοριών και κοριτσιών , ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας. Το πρόγραμμα της σημερινής μέρας (Πέμπτη 21 Ιουνίου) είναι γεμάτο αφού από τις 8 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ θα διεξάγονται διαδοχικά φιλικά παιχνίδια σε όλες τις ηλικίες. Τρεις ομάδες από την Κατερίνη (33 αθλητές) θα προστεθούν και θα συμμετέχουν στο camp, δύο ομάδες από τους Φιλιάτες (22 αθλητές) καθώς και ταλαντούχοι νεαροί παίχτες από το Αγρίνιο και την  Κέρκυρα. Από την  Κέρκυρα και την διακριθείσα παιδική ομάδα του Φαίκα θα δώσουν το παρόν 4 παίχτες. Από το Αγρίνιο θα είναι μαζί μας 5 ταλαντούχοι 97αρηδες. Συνολικά οι φιλοξενούμενοι αθλητές θα ξεπεράσουν τους 65 , ενώ μαζί με τα παιδιά της πόλης θα πλησιάσουν τους 250.  Πρόκειται σίγουρα για μια ακόμη επιτυχία του μπασκετικού τμήματος του ΑΓΣΙ που αποδεικνύει περίτρανα την τεράστια απήχηση που έχει στην αθλούμενη νεολαία ο τρόπος και το πνεύμα που προωθείται το άθλημα από το Σύλλογό μας.  Το βράδυ θα γίνει επίσης και η φωτογράφηση του camp. Φωτογραφίες θα κυκλοφορήσουν  ασφαλώς στο blog της ομάδας και στα φιλικά sites που παρακολουθούν τις εκδηλώσεις μας. Αναγκαστικά και λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας ανδρών θα απουσιάσουν από το camp οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές που συνήθως δίνουν το παρόν αυτές τις μέρες στα Γιάννενα.
Στις επόμενες μέρες περιμένουμε την επίσημη - έγγραφη απόφαση της Ε.Ο.Κ. που αποφάσισε την συμμετοχή της ανδρικής μας ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία , στον πρώτο όμλο του Βορρά.
Πρωταρχικός στόχος μας και φέτος είναι η συμμετοχή όλων των αγωνιστικών τμημάτων στους τελικούς της Ένωσης. Σχετικά με τα πεπραγμένα της ΕΣΚΑΒΔΕ , φέτος ύστερα από αρκετά χρόνια , εκλέχθηκα μέλος του Δ.Σ. ευελπιστώντας να συμβάλλω στην επίλυση και τη θετική αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ένωση. Πιστεύω ότι η εκπροσώπηση του Γιαννιώτικου μπάσκετ ήταν επιβεβλημένη και ελπίζω με την παρουσία μου να δικαιώσω τις προσδοκίες των τοπικών παραγόντων και των αθλητών.
Στην τελευταία Γ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ και στην αναφορά των πεπραγμένων της τελευταίας 4ετίας ιδιαίτερη μνεία έγινε από τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Γιώτη στις επαναλαμβανόμενες και διαδοχικές επιτυχίες του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων που χαρακτηρίστηκε ως πρότυπο αθλητικό σωματείο.  Οι προκρίσεις των παιδικών και εφηβικών μας ομάδων στα πανελλήνια πρωταθλήματα , η κλήση του αθλητή μας Δημήτρη Μάντζιου στην Ολυμπιακή Εθνική ομάδα παίδων και η συμμετοχή του στο Ευρωπαικό Φεστιβάλ Νέων 2011 καθώς και η διάκρισή του σ’ αυτό , η κλήσεις στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων εφήβων και παίδων των Αναγνωστάκη και Καραμπίνη ήταν κάποια από τα σημεία που τονίστηκαν ως επιτυχίες , όχι μόνο του συλλόγου μας , αλλά και γενικότερα της Ένωσης.
Τέλος στα τέλη του μηνός Ιουνίου πρόκειται να διαξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ΑΓΣΙ , αλλά γι’ αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε.
Το βέβαιο είναι πως όλοι όσοι συμμετέχουμε στην οργάωση αυτού του Camp θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την όσο το δυνατόν άρτια και επιτυχημένη διεξαγωγή του με σκοπό τα παιδιά που θα το τιμήσουν με την παρουσία τους να μείνουν ικανοποιημένα , να αποκομήσουν χρήσιμη αθλητική εμπειρία αλλά και να χαρούν παίζοντας μπάσκετ.  Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν φέρνοντας τα παιδιά τους στο ΕΑΝΚΙ." 

Δεν υπάρχουν σχόλια: