Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Στην Πρέβεζα η προκριματική φάση του Πανελληνίου παιδικού πρωταθλήματος


Οριστικά αποφασίστηκε να γίνει στην Πρέβεζα η προκριματική φάση του Πανελληνίου παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Άτλας Πρέβεζας , Νέο Σχολείο - ΓΕΑ Ν. Κίου Αργολίδας, Καλαμάτα '80 και Σπόρτινγκ Πάτρας.
Οι αγώνες για την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα γίνουν στις 15 , 16 και 17 Ιουνίου.
Συγκεκριμένα η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσε :
Επειδή οι προαγωγικές σχολικές εξετάσεις τελειώνουν νωρίτερα από ότι ίσχυσε πέρσι, επέρχονται οι παρακάτω τροποποιήσεις στις προκηρύξεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων – Κορασίδων και του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών:
1. Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων Σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην ΕΟΚ μέχρι την Δευτέρα 30/05/2011.
2. Οι κληρώσεις των προκριματικών και τελικών αγώνων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων – Κορασίδων και του Ειδικού Πρωταθλήματος ανόδου στους 2 ομίλους Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών θα γίνουν την Παρασκευή 3/06, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έναρξη ώρα 12.00.
3. Οι αγώνες των 4 Προκριματικών Ομίλων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων – Κορασίδων θα διεξαχθούν το διάστημα 14 – 18/06/2011. Η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων θα διεξαχθεί το διάστημα 22 – 26/06/2011 στην Κύμη Ευβοίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί στις 14-18 Ιουνίου.Ο τόπος διεξαγωγής των αγώνων κάθε ομίλου δεν έχει ορισθεί ακόμη αν και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες τα παιχνίδια του Γ'ομίλου όπου συμμετέχει ο Εργοτέλης να γίνουν στο Ηράκλειο μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Ηρακλείου με συνδιοργανώτρια την ΕΚΑΣΚ. Η τελική φάση θα διεξαχθεί στην Κύμη Ευβοίας στις 22-26 Ιουνίου."

ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ?

agsi bc είπε...

Προκύπτει από τα σχόλια στο
http://atlasprevezas.blogspot.com/.
Επίσης ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους του ΑΤΛΑ (κ. Μυζίκο) με την παράκληση να αναρτηθεί από άλλα site.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Η προκριματική φάση γίνεται σε 4 ομίλους. Οι αγώνες του ενός από τους 2 ομίλους του νότου θα γίνουν στην Πρέβεζα. Αυτό που ζητάει ο Εργοτέλης ζητήσαμε κι εμείς και το αίτημά μας έγινε αποδεκτό. Στις 3 Ιουνίου θ' ανακοινώσουμε και το πρόγραμμα. Ευχαριστώ τα παιδιά του agsibc για την άμεση "απάντηση".