Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

20 χρόνια BASKETBALL CAMP ZAGORI .


Ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων διοργανώνει από 20 έως 24 Ιουνίου 2011, όπως κάθε χρονιά , τo "ΖΑΓΟΡΙ" Basketball Camp που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής.  Έτσι λοιπόν προσκαλεί αθλητές και αθλήτριες από 6 έως 16 ετών να μάθουν , να βελτιώσουν , να παίξουν αλλά πιο πολύ να χαρούν με το άθλημα που αγαπάνε.
Το παρόν θα δώσουν και πάλι τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Παίχτες όπως ο M.V.P. του Euroleague Θ. Παπαλουκάς, ο καλύτερος αμυντικός παίχτης της Ευρώπης Δ. Διαμαντίδης και οι περισσότεροι παίχτες της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής ομάδας της Ελλάδας ανταποκρίνονται κάθε χρόνο στο κάλεσμά μας.
Οι κορυφαίοι προπονητές του χώρου έχουν προσφέρει με την παρουσία τους, τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους συμμετέχοντες.
To "ΖΑΓΟΡΙ" Basketball Camp συμπίπτει πάντοτε με το τέλος της σχολικής χρονιάς. Επιπλέον προσφέρεται η δυνατότητα να οργανωθούν ομάδες για να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα 3 on 3 και  5 on 5 για να έχουν τα παιδιά την χαρά της συμμετοχής, αλλά και της συλλογικής προσπάθειας.
Η προσπάθεια για προσωπική βελτίωση και η διάθεση να γίνει αυτό μέσα από συλλογική εργασία αποτελεί βασική προϋπόθεση συμμετοχής. Οι αθλητές και αθλήτριες χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους, την εμπειρία τους στο άθλημα και έχουν μόνιμο προπονητή υπεύθυνο του γκρουπ για όλες τις ημέρες λειτουργίας του Camp.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του camp : http://www.ioanninabbc.gr/
Τηλέφωνα για εγγραφές – αιτήσεις συμμετοχής :  6945327002 -  6944526552 -  6944732324

Δεν υπάρχουν σχόλια: