Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Επιστολή ΑΓΣΙ προς Ε.Ο.Κ.


ΠΡΟΣ
Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης
Κηφισίας 37 – ΟΑΚΑ
Τ.Κ. 15123 - Μαρούσι, Αθήνα
Τηλ.: 210 68 13 066 -  Fax: 210 68 17 921

ΘΕΜΑ : ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ 38Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ
           
            Κύριοι
            Στο  38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που ολοκληρώθηκε, βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης ο Πάρις Μαραγκός του Παναθηναϊκού με 76 πόντους. Αθροίζοντας τους πόντους που έχει πετύχει ο αθλητής του συλλόγου μας Παναγιώτης Θώδης, από τα φύλλα αγώνος που έχουμε στην κατοχή μας, προκύπτει ότι έχει επιτύχει 89 πόντους.
            Πιο συγκεκριμένα έβαλε την 1η αγωνιστική με την Ελασσόνα 16 πόντους, την 2η με τον Παναθηναϊκό 11, την 3η με τον Πανσερραϊκό 19, την 4η με τον Ίκαρο Καλλιθέας 23 και την 5η με τον Άρη Θεσσαλονίκης 20.
            Παρακαλούμε για της δικές σας ενέργειες προς αποκατάσταση του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
                        Για το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pou na epeze kai o stathis o geitonas panelhnio 100 pontous 8a eixe valei

Ανώνυμος είπε...

file esu pou les gia ton stathi. siga ton paikti mwre!! o thwdis 1000 fores kaliteros...ai parapera...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ: Το blog του ΑΓΣΙ αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο...
Δυστυχώς ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ όλο και περισσότερο! Εκτός από την ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ του Θώδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στα Τρίκαλα,(πλήθος Μανατζαραίων είχε προστρέξει λένε σ' αυτό για να "κουράρουν" τους κανακάρηδές τους) στην Πρέβεζα έγινε ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Ένα ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ "Πρωτάθλημα Ενώσεων και Τ.Ε. Παίδων της Ε.Ο.Κ.". ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ αφού από τις 11 Περιφερειακές (πλην δηλ. ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ,ΕΚΑΣΘ) τις Ενώσεις ΕΚΑΣΑΜΑΘ,ΕΚΑΣΧ,ΕΚΑΣΚΕΜ,
ΕΚΑΣΔΥΜ, ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑΣΕ, ΕΣΚΑΗ,
ΕΣΚΑΚ,ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ΕΚΑΣΚ και ΕΣΚΑΒΔΕ
και τις 3 Τ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΑΙΓΑΙΟΥ της ΕΟΚ, συμμετείχε αυτούσια (χωρίς κοπτοραπτική)μόνο η ΕΣΚΑΒΔΕ!!! Η σκοπιμότητα της διεξαγωγής αυτού του ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ θα φανεί πολύ σύντομα από τις επιλογές που θα γίνουν για την "Εθνική Παμπαίδων" που θα συμμετάσχει στο Διεθνές Τουρνουά Φιλίας 2011 με Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία που θα γίνει το καλοκαίρι και από τις επιλογές που θα ακολουθήσουν για το Διεθνές Cump Κολινδρού. Εκεί θα δούμε με το ΟΝΟΜΑ της, τη ΔΙΑΠΛΟΚΗ! Τη ΔΙΑΠΛΟΚΗ που περιθωριοποιεί ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΑΛΕΝΤΑ προοθώντας στις ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ τα παιδιά ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ. Στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ αλλά και με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ θα επανέλθουμε σύντομα, απευθυνόμενοι και στους κ.κ. Λοβέρδο, Νικητιάδη και Μπιτσαξή.