Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πρωταθλητής ο ΑΤΛΑΣ στους παίδες. ΑΓΣ Ιωαννίνων – ΑΤΛΑΣ Πρέβεζας : 63-70.



Με τον ΑΤΛΑ σωστά διαβασμένο και προετοιμασμένο για το παιχνίδι και τον ΑΓΣΙ εκτός τόπου και χρόνου ξεκίνησε το παιχνίδι στο κλειστό της Ηγουμενίτσας. Ο ΑΤΛΑΣ παίζοντας απλό και αποτελεσματικό μπάσκετ κατόρθωσε στα 3 πρώτα δεκάλεπτα να δημιουργήσει ασφαλή διαφορά στο σκορ. Η παιδική μας ομάδα «ξύπνησε» στην τελευταία περίοδο όταν όλα πια είχαν κριθεί.  Χαρακτηριστικά του ΑΓΣΙ η ανεκμετάλευτη υπεροχή του κοντά στο καλάθι και οι άστοχες , επιπόλαιες και βεβιασμένες επιθέσεις την ώρα που η άμυνα βρέθηκε στην πιο τραγική της μέρα. Ήταν η πρώτη φορά στο πρωτάθλημα που ο ΑΓΣΙ δεχόταν 37 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Η ανάπαυλα του ημιχρόνου αντί να γυρίσει μάλλον χειροτέρεψε την ήδη κακή ψυχολογία και έτσι ακολούθησε το 3ο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ (10-21). Ο ΑΤΛΑΣ παίζοντας ψύχραιμα με τους Βουκελάτο και Ζαλοκώστα σε πολύ καλή μέρα επέβαλε από νωρίς τους ρυθμούς του και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο. Οι παίχτες του ΑΓΣΙ πιθανόν αρχικά υποτίμησαν τον αντίπαλο αλλά και όταν πια φάνηκε ότι χάνουν τον έλεγχο του παιχνιδιού δεν είχαν το καθαρό μυαλό , τη διάθεση αλλά και τις δυνάμεις να κερδίσουν. Ο αγώνας έληξε με την κερκίδα να χειροκροτεί νικητές και χαμένους και σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα για αγωνιζόμενους και παράγοντες.
Ο προπονητής του ΑΓΣΙ Παναγιώτης Κουβάτσης δήλωσε : « Σήμερα παίξαμε τη χειρότερη άμυνα από την αρχή της χρονιάς. Με τέτοια εικόνα δεν μπορείς να περιμένεις τίποτε περισσότερο. Ο ΑΤΛΑΣ κέρδισε δίκαια και από μέρους μου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίχτες , τον προπονητή κ. Πολίτη και τους παράγοντες της ομάδας της Πρέβεζας. Εύχομαι επίσης ο ΑΤΛΑΣ να προκριθεί στα προκριματικά και να εκπροσωπήσει την ένωση μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Τζιμογιάννη και Τσίγα.
Δεκάλεπτα : 12 – 16 , 28 – 37 ημ. , 38 – 58 , 63 – 70.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης – Κοντός) : Τζάνης 11, Μπέλλος , Χαρίσης , Καραμπίνης Σ 2, Βαρδάκης 1, Παππάς , Τσοτσόλης , Τσακανίκας 10, Θειακός 15, Καραμπίνης Κ, Φίτσας , Μάντζιος 24.
ΑΤΛΑΣ (Πολίτης ) : Βλάχος , Μπαλάσκας , Μαυρομάτης , Καρατσώλας , Πλέουρας,   Ζαλοκώστας 21 , Βουκελάτος 25, Κατσαμπαλάκος 6, Μπούντας 4, Σαρρής 11, Νικολάου , Διαμάντης  3

6 σχόλια:

agsi bc είπε...

Λάθος φωτισμός, κίτρινο φόντο και κακογραμμένο φύλλο αγώνα αυτά τα αποτελέσματα έχουν. Το λάθος διορθώθηκε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΖΙΚΟ.
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

O K. MYZIKOS DEN PAIZEI BASKET. EMEIS PAIZOYME KI EMEIS EIMASTE PANAKSIOI PROTATHLHTES. ESEIS OI AGRAFTOI SE POIA KATHGORIA PAIZETE; KAI GIATI MILATE SAS KLEISAME TO SPITI 3 FORES. KI OSES FORES KSANAPAIKSOYME THA XANETE. NIKHSATE AGSI KAI KSECAROSATE. DEN YPARXEI PERIPTOSH NA KSANANIKHSETE AGSI GIATI EINAI KALYTEROI APO SAS KAI EINAI KYRIOI.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ.
ΟΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ - ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ksexasat oti fts o agsi eftase ston tlk me 10 96arides?
exei ksanaginei auto?
Kala den exete tropous den exete kai mnimi?
Tou xronou tha eiste opos kai perisi
diladi sxdon tpt.
tha xanet me 50.

Ανώνυμος είπε...

bravo!!!!!!!!!!!!!!vghkan ta abala prwta8lhtes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!