Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Νικηφόρο ξεκίνημα για το παιδικό. Ακαδημία ΠΑΟ – ΑΓΣΙ : 29 – 97.

Εύκολο έργο είχε η παιδική ομάδα του ΑΓΣΙ στο Κυριακάτικο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Λιμνοπούλα με αντίπαλο την τοπική ακαδημία του Παναθηναϊκού.
Η ομάδα του Παναγιώτη Κουβάτση παρουσιάστηκε με ελλείψεις βασικών παιχτών (Θειακός , Φίτσας , Κοσμάς) λόγω τραυματισμών αλλά κατάφερε να επιβληθεί εύκολα παρά τις αδυναμίες που έδειξε στην άμυνα.
Ο coach είχε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει κάποια από τα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του αν και η ολοφάνερη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων μάλλον οδήγησε τους παίχτες του ΑΓΣΙ σε αρκετές επιπόλαιες ενέργειες . Η ανωτερότητα της ομάδας φαινόταν κάθε δευτερόλεπτο στο παρκέ ακόμα και στο 3ο δεκάλεπτο που η απόδοση έπεσε πολύ χαμηλά. Όλα τα παιδιά σημείωσαν καλάθια. Κορυφαίος του αγώνα ο Μιχάλης Τζάνης με πολλά κλεψίματα (23 π)  ενώ οι Μάντζιος (27 π) και Τσακανίκας (21 π) ήταν αρκετά καλοί. Ο Παναγιώτης Κουβάτσης δήλωσε "Το σκορ δεν μας παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Είμαι σχετικά ικανοποιημένος από την απόδοση. Τα περιθώρια βελτίωσης των παιχτών μου σε όλες τις θέσεις είναι τεράστια και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε πριν τα δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν".  

Δεκάλεπτα : 7-39 , 9-11, 11-14 , 2-33 

Διαιτητές : Μαντήλας – Νικολός

Ακαδημία ΠΑΟ ( Κολοβός) : Αθανασίου Μ, Τζιμογιάννης , Μακρής , Αθανασίου Βαγ. , Μιχελής , Τσιούρης 6 (1) , Τάσσος 16 , Τσιαντής  , Παπασταύρου 2 , Πλιακοπάνος 3, Λάμπρης 2.
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης) : Τζάνης 23 (1) , Μπέλλος 2, Χαρίσης 2, Καρμπίνης Σωτ.4 , Βαρδάκης 2, Βλάχας 2 Τσοτσόλης 5(1) Τσακανίκας 21(2)  , Ιστατιάδης 4, Καραμπίνης Κ 1, Μπουρδούκης 4, Μάντζιος 27. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: