Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Η ατζέντα του τριήμερου (24 , 25 & 26 Σεπτέμβρη)

Παρασκευή & Σάββατο (24-25/9) στην Κέρκυρα το camp αξιολόγησης της ΕΣΚΑΒΔΕ – Δήλωσε παρών ο Κώστας Πολίτης.

Ο Τεχνικός Υπεύθυνος του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ κ. Κώστας Πολίτης αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα παραβρεθεί στο διήμερο Camp της ΕΣΚΑΒΔΕ το οποίο θα διεξαχθεί στους χώρους του κλειστού γυμναστηρίου του ΕΑΚ Κέρκυρας το διήμερο 24 και 25 Σεπτέμβρη.
Από τους αθλητές του ΑΓΣΙ έχουν κληθεί οι Θειακός , Καραμπίνης και Δήμου. 
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του ΦΑΙΑΚΑ (διοργανωτή του camp) για την αποστολή του σχετικού δελτίου τύπου και της πρόσκλησης.
                                

Σάββατο & Κυριακή (25-26/9) στην Παραμυθιά η Εθνική Εφήβων.
Η Εθνική Εφήβων θα βρεθεί στην Παραμυθιά όπου θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με ομάδες της περιοχής. 
Η σύνθεση της ομάδας είναι: Μανώλης Τσελεντάκης (ΑΚ Αστέρια), Θόδωρος Τσιλούλης (Φοίνικας Λάρισας), Νίκος Πιεβάλιτσα (Ένωση Καβάλας), Αλέξανδρος Μήτσιαλος (ΑΟΚ Βέροιας), Απόλλων Δεληγιώργης (Μαντουλίδης), Σπύρος Παναγιωταράς (Πανιώνιος), Γιάννης Δημακόπουλος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Αγραβάνης (Μαρούσι), Πέτρος Μελισσαράτος (Άλιμος), Γιώργος Παπαδέας (Δούκας), Γρηγόρης Καμάρας (ΟΣΦΠ), Σωτήρης Μαρούγκας (Περιστέρι).
Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Βλασσόπουλος, βοηθός ο Σεραφείμ Θεοδοσίου και τεχνικός σύμβουλος ο Γιώργος Προεστός.
Στα φιλικά παιχνίδια θα λάβει μέρος και η ομάδα Γιάννενα Β.C (πρώην ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ).
Το πρόγραμμα των φιλικών έχει ως εξής :


Κυριακή  26/9 ο ΑΓΣΙ στην Κοζάνη.
Η ανδρική ομάδα αλλά και το παιδικό τμήμα του ΑΓΣΙ θα βρεθούν την Κυριακή 26/9 στην Κοζάνη με σκοπό να δώσουν φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της Α.Ε. Κοζάνης. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 10.00 από την Ακαδημία (Λ. Δωδώνης).
Κυριακή ώρα 10.00 στο ΕΑΝΚΙ οι κορασίδες του ΑΓΣΙ αντιμετωπίζουν στην 1η αγωνιστική του Β’ ομίλου ΕΣΚΑΒΔΕ την ομάδα του Θρύλου Ιωαννίνων. Ευχόμαστε στην ομάδα του κ. Κώστα Σδούκου καλή επιτυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: