Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Καλή επιτυχία ΑΓΣΙ !!!!!


Με τις καλύτερες ευχές όλων μας ξεκίνησε σήμερα στις 13.00 η ομάδα του ΑΓΣΙ με προορισμό την Κύμη Ευβοίας και στόχο τη διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων 2009-2010. 
Στα αισιόδοξα πρόσωπα των παιδιών του ΑΓΣΙ προσθέσαμε και τα δικά μας χαμόγελα αφού ότι και να συμβεί τις επόμενες μέρες , η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αξίζει ήδη πολλά συγχαρητήρια. Ο ΑΓΣΙ με την παρουσία του στην Κύμη εκπροσωπεί επάξια όλη τη Δυτική Ελλάδα (Ήπειρο , Ιόνιο , Αιτωλοακαρνανία και Πελοπόννησο). Τα παιδιά του ΑΓΣΙ θα παλέψουν απέναντι σε ομάδες επιπέδου Α1 με ασύγκριτα καλύτερες υποδομές και μέσα. 
Έχουν ταλέντο , αγαπούν το μπάσκετ , διαθέτουν αθλητικό ήθος και πάθος. Τους ευχόμαστε να έχουν τύχη και δίκαιη αντιμετώπιση ώστε να διακριθούν κάτι που αναμφίβολα αξίζουν.
Στην αναχώρηση της ομάδα ήταν παρόντες ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Κουλουμπής που θα συνοδεύσει την ομάδα , ο Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του ΑΓΣΙ κ. Βαγγέλης Παππάς, ο πρώην προπονητής του ανδρικού κ. Θωμάς Κανής , οι προπονητές της ομάδας Σοφοκλής Τσουκανέλης και Παναγιώτης Κουβάτσης καθώς και πολλοί γονείς που αύριο θα συναντηθούν με την αποστολή στην Κύμη όπου η ομάδα θα δώσει τον πρώτο της αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα (στις 17.00).  
Στείλτε τις ευχές σας στην ομάδα μας με σχόλια . Παρακολουθήστε καθημερινά την πορεία της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπράβο παιδιά!!!!
Καλή επιτυχία και κυρίως καλκή διασκέδαση γιατί πάνω από όλα το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι!
Συγχαρητήρια και πάλι!

Popolarus είπε...

Καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

kali epituxia kai apo kerkira!

Ανώνυμος είπε...

Ο μήτσος ΘA διακριθεί ΠAΛI PE πουΣTH μου μεταγραφή τ KAΛOKAIPI ΣTO ΜΑτουλιΔH

Ανώνυμος είπε...

Κ ο ΠΑπαTΣIMΠας

Ανώνυμος είπε...

Ο 1.86 μήτσοπαπαδόπουλος κ ο 1.78 παπατσιμπας παναγιώτης