Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Εντατικοί οι ρυθμοί προετοιμασίας στον ΑΓΣΙ.

Με εντατικούς ρυθμούς και με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του παιδικού τμήματος του Α.Γ.Σ.Ι. Παρά τις εξετάσεις, οι μαθητές-αθλητές του συλλόγου προσπαθούν να είναι συνεπείς και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, αφού στις 21 με 23 Ιουνίου στο ΔΑΚ Κορίνθου  ομάδα του ΑΓΣΙ θα αγωνιστεί στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος του Β' Ομίλου, όπου θα συναντήσει την Παναχαϊκή, την Άμιλλα 2000 Τρίπολης και τον ΚΑΟΚ Παλαίμων Κορίνθου. 
Στα πλαίσια αυτής της προετοιμασίας την Κυριακή υποδέχτηκε σε φιλικό αγώνα που έγινε στο ΕΑΝΚΙ την ομάδα της ΑΕ Κοζάνης, την οποία κέρδισε με 66-57 , ενώ την Κυριακή 13 Ιουνίου θα έχουμε την “ρεβάνς” στην Κοζάνη. Τα παιχνίδια αυτά είναι χρήσιμα για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, αλλά και για τον προπονητή Σοφοκλή Τσουκανέλη , αφού θα τον βοηθήσουν να ελέγξει την αγωνιστική κατάσταση του αθλητών του εν όψει της πολύ δύσκολης αποστολής. Η ΑΕ Κοζάνης (πρωταθλήτρια ομάδα Δυτικής Μακεδονίας) επίσης αγωνίζεται στα προκριματικά στον Α' όμιλο της ημιτελικής φάσης.
Επίσης κορυφώνονται  οι προετοιμασίες του 19ου ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CAMP που διοργανώνει ο Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ  από 21 έως 25 Ιουνίου 2010 στις εγκαταστάσεις  του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων.
Όπως  κάθε χρόνο, στόχος των ανθρώπων του  Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων αλλά και του οργανωτικού υπεύθυνου Νίκου Φιλίππου παραμένει η άρτια διοργάνωση τόσο του camp όσο και του τουρνουά που κατά παράδοση διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία και που το έχει καταστήσει θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της Δ.Ελλάδας.
Συμμετοχή έχουν ήδη δηλώσει αρκετές ομάδες τόσο των Ιωαννίνων (ΑΓΣΙ, ΚΡΟΝΟΣ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ) όσο και από τον ευρύτερο χώρο της Δ.Ελλάδος (Άρτα, Κέρκυρα κλπ) με κορυφαία αυτή του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ο κορυφαίος σύλλογος της συμπρωτεύουσας μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, θα συμμετάσχει με την παιδική του ομάδα.
Τις εργασίες του 19ου ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CAMP αναμένεται να λαμπρύνουν με την παρουσία τους μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα  του αθλήματος, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές-τριες να πάρουν χρήσιμες παραστάσεις και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Από το Τμήμα Δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του ΑΓΣΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: