Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ - ΑΓΣΙ . ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ

Η εθνική ομάδα επικράτησε του παιδικού του ΑΓΣΙ στο φιλικό παιχνίδι που δόθηκε σήμερα στις 18.30 στο Μέτσοβο ενόψει των προετοιμασιών που κάνουν το εθνικό συγκρότημα για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και της ομάδας μας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ευχόμαστε τα συμπεράσματα που βγήκαν και η εμπειρία που αποκτήθηκε από την αναμέτρηση να είναι χρήσιμα για προπονητές και παίχτες και των δύο ομάδων.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poso akrivws pige??

Ανώνυμος είπε...

(to score)

Ανώνυμος είπε...

xasate giannwtes g polu g auto dn vazete score ee???
by kavala pou imoun st gipedo

Ανώνυμος είπε...

για τον by kavala:
to apotelesma θα γραφει οταν παιξουμε μεταξύ μας !!!!
Συγχαρητηρια στα παιδια του ΑΓΣΙ για την μεχρι τωρα πορεια τους και στον προπονητη τους για τις συνεχομενες παρουσιες στους τελικους αγώνες παιδων

Ανώνυμος είπε...

paidia poso phge to skor den einai ntroph na to anaferete...antithetws einai megalh sas timh pou agwnisthkate me thn ethnikh paidwn...allwste na mhn anabazate anarthsh sto blog oti paizete me ethnikh gia na mhn sas rwtame poso phge...eyxaristw

agsi bc είπε...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ - ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ , ΦΑΟΥΛ Κ.Λ.Π. ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ 5 Ή 6 ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΓΣΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ "ΑΝΟΗΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ" ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΣΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΣΙ.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ 71-34.
Ο ΑΓΣΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΣΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Popolarus είπε...

Συμφωνώ με τον agsibc.
Στους αγώνες προετοιμασίας με τις Εθνικές μας Ομάδες,το τελευταίο που μετράει είναι το σκορ(αποτέλεσμα).Εκείνο που έχει αξία είναι η τιμή να σε επιλέξουν σαν σωματείο να παίξεις με την Εθνική Ομάδα.