Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου



Με την 2η αγωνιστική του Β’ γύρου (13η του πρωταθλήματος) συνεχίζει η ανδρική μας ομάδα τις υποχρεώσεις της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Αντίπαλος το ερχόμενο Σάββατο (14/1) θα είναι ο ΦΑΙΑΚΑΣ και το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων στις 16.00. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν ο κ. Μαντήλας και η κα Στάθη.
Στην πρώτη αναμέτρηση του α’ γύρου στις 15 Οκτωβρίου ο ΑΓΣΙ είχε επιβληθεί σχετικά εύκολα στην Κέρκυρα με σκορ 61-87. Στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα μας συνέχισε με νίκες ενώ αντίθετα οι Κερκυραίοι υποχρεώθηκαν σε 4 συνεχόμενες ήττες . Οι μέτριες έως κακές εμφανίσεις και κυρίως οι ήττες του ΦΑΙΑΚΑ οδήγησαν στην παραίτηση του προπονητή της ομάδας Άκη Γεωργίου στις 16 Νοεμβρίου , μετά την αναμέτρηση με το Καναλάκι. Τα ινία της τεχνικής ηγεσίας ανάλαβε από τότε ο Σπύρος Ίσσαρης.  
Οι απουσίες αποδυναμώνουν το ρόστερ του ΑΓΣΙ και αποτελούν πονοκέφαλο για τον Τσουκανέλη που παρά τις ελλείψεις επιμένει πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και  να διεκδικεί τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. «Περιθώρια για άλλες απώλειες σε βαθμούς δεν έχουμε, αν θέλουμε φέτος να είμαστε μέσα στους στόχους που βάλαμε απ’ την αρχή του πρωταθλήματος» είπε προς τους παίχτες . Η συνέχεια πάντως διαγράφεται πιο δύσκολη από τον α’ γύρο που ο ΑΓΣΙ αντιμετώπισε τους δυνατούς αντιπάλους στην έδρα του.   Στα επόμενα παιχνίδια ακολουθούν δύσκολες αποστολές μακριά απ’ τα Γιάννενα.    
Η Κερκυραϊκή ομάδα καταλαμβάνει την 8η θέση στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας 17 βαθμούς , όσους και το Καναλάκι. Ο απολογισμός μέχρι σήμερα είναι 5 νίκες και 7 ήττες. Εκτός έδρας ο Φαίακας παρουσιάζεται αδύναμος έχοντας στο παθητικό του 4 ήττες. Στα θετικά της ομάδας οι δύο νίκες που έγιναν στον Αστακό και στο Αγρίνιο όπου ο Φαίακας κέρδισε στον πόντο ( με Αίολο Αστακού 53-54 και Παναιτωλικό 80-81).
Αμυντικά οι Κερκυραίοι βρίσκονται στην 7η θέση (έχουν δεχτεί 832π) . Επιθετικά είναι 8οι έχοντας σημειώσει 761 π. 
Την Κυριακή 15/1 στη Λιμνοπούλα τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC αντιμετωπίζουν τον ΚΡΟΝΟ Αγ.Δημητρίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00  

Δεν υπάρχουν σχόλια: