Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Σε ρυθμούς προπόνησης οι παίδες. ΑΓΣΙ – ΚΑΕ Παραμυθιάς: 88-30



Δυναμικό ξεκίνημα έκαναν οι παίδες του ΑΓΣΙ με επιβλητική νίκη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Παραμυθιάς. Το παιχνίδι ήταν το πρώτο της Γ’ φάσης του Β’ ομίλου για την παιδική μας ομάδα και ουσιαστικά έληξε από το πρώτο ημίχρονο αφού οι παίχτες του Τσουκανέλη έδειξαν αποφασιμένοι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα από νωρίς. Έτσι ο φωτεινός πίνακας ήταν στο +26 στο ημίχρονο. Στο 3ο δεκάλεπτο η άμυνα του ΑΓΣΙ θύμιζε απροσπέλαστο τείχος την ώρα που η επίθεση ήταν εντυπωσιακή . Αποτέλεσμα ήταν η διαφορά να εκτοξευτεί στους +44π.  Η 4η περίοδος κύλισε με τον Τσουκανέλη να δίνει χρόνο σε όλους και στο τέλος συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη τους νίκη. Από την ομάδα μας δεν υστέρησε κανείς με τους Βαρδάκη , Θειακό και Τσακανίκα να διακρίνονται. Από την Παραμυθιά ξεχώρισε ο έμπειρος Μπάμπας.
Ο κ. Τσουκανέλης μας είπε: "Η σημερινή εμφάνιση και η μεγάλη διαφορά στο σκορ δεν θα πρέπει να μας εφησυχάζουν. Τίποτε δεν τελείωσε. Οι ψηλοί στόχοι που έχουμε για φέτος μας υποχρεώνουν, χωρίς να χαλαρώνουμε , συνεχώς να προσπαθούμε να βελτιώνουμε την εικόνα μας . Συνεχίζουμε σε εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις σκοπεύοντας το καλύτερο σε κάθε αναμέτρηση".
Διαιτητές : Λεοντάρης , Ντάγκας , Κούκρας , Καλδής και  Ζιώγα
Δεκάλεπτα: 23-10 , 40-14 (ημ) , 64-20, 88-30
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης): Τσακανίκας 14, Μπέλλος 8 , Χαρίσης 4, Καραμπίνης 5, Βαρδάκης 15  (1), Φίτσας 8, Γκαραμέτσης 8, Μπουρδούκης 4 , Θειακός 14, Καννής 6, Κασόλας 2 , Μπαλτζής.
ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Παπανικολάου) : Μπάμπας 14 , Σταύρου 3, Μπάλλας , Ταχιάς Μ. 2, Μόσχος , Τριάντης 4, Χάιδος ,  Ταχιάς Π. 2, Γκίκας 2, Τσίλης 2, Χόβολος 1, Μπέσκας   

Δεν υπάρχουν σχόλια: