Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Οι αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου.



Με σύμμαχο την προϊστορία θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα η ανδρική μας ομάδα το Σάββατο για να αντιμετωπίσει στις 15.45 τον ΙΟΝΙΟ στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ. Την περσινή χρονιά οι νίκες της ανδρικής μας ομάδας απέναντι στον ΙΟΝΙΟ ήταν 2 στις 2.  Οι άνδρες αντιμετώπισαν στην Κέρκυρα τον ΙΟΝΙΟ , στις 9 Οκτωβρίου 2010 , κερδίζοντας τον αγώνα με σκορ 50-74. Στα Γιάννενα , στον αγώνα που έγινε στις 8/1/2011 ο ΑΓΣΙ πήρε εύκολα το ροζ φύλλο με σκορ 76-37.
Φέτος η ανδρική μας ομάδα παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή και φιλόδοξη κατέχοντας τη 2η θέση στη βαθμολογία , σε 7 αγώνες , με 6-1 νίκες. Ο ΙΟΝΙΟΣ έχει μοιρασμένες νίκες – ήττες (3-3) , έναν αγώνα λιγότερο και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα ρόστερ παρουσιάζουν μεταβολές κατά 50% περίπου. Ο Αντώνης Δούκας διαδέχτηκε στον πάγκο του ΙΟΝΙΟΥ τον Δημοσθένη Παπαδάτο , ενώ ο Τσουκανέλης παραμένει coach για τον ΑΓΣΙ. Φέτος στην έδρα του ο ΙΟΝΙΟΣ κέρδισε το Καναλάκι (64-50) , πήρε στον πόντο τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (64-63) και έχασε από τη Νικόπολη (58-74).  Δυνατά χαρτιά για τους Κερκυραίους οι Ίσσαρης , Παγκράτης και Παγιατάκης. Θα διαιτητεύσουν οι  κ.κ. Νάκας και Μπάνος οι οποίοι είχαν σφυρίξει και τα περσυνά παιχνίδια , δηλαδή ο Νάκας στην Κέρκυρα και ο Μπάνος στα Γιάννενα.
Οι παιδικές ομάδες θα αγωνιστούν την Κυριακή στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ. Η Α΄ ομάδα θα κοντραριστεί με την Ακαδημία ΠΑΟ . Ο αγώνας θα γίνει στις 10 το πρωί με διαιτητές την κα Στάθη και τους Τσακτσίρα , Κολυδά και Ζιώγα Αρτ. Στον πρώτο γύρο , στις 16 Οκτωβρίου , ο ΑΓΣΙ είχε συντρίψει την Ακαδημία ΠΑΟ με το επιβλητικό 62-26 , (ημίχρονο 39-3).
Ο ΑΓΣΙ (Β) θα παίξει με αντίπαλο τον ΚΡΟΝΟ στις 16.00 . Το παιχνίδι του α’ γύρου είχε αναβληθεί. Διαιτητές θα είναι οι Ζιώγας , Αζναουρίδης , Πλατανίτη , Βαλεντίνο και Μήτση.  Για τους παίδες ήδη έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση ο ΑΓΣΙ , Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και η Ακαδημία ΠΑΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: