Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Συνέχεια στις νίκες για τους άνδρες . ΑΓΣΙ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : 73-57.



Χωρίς την παρουσία βασικών παιχτών η ανδρική μας ομάδα υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό καταφέρνοντας να μετατρέψει ένα ματς , που μεσ’ την εβδομάδα προβλημάτιζε την τεχνική ηγεσία , σε ...παράσταση για ένα ρόλο. Παίζοντας εκπληκτική άμυνα , κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο , οι παίχτες του Τσουκανέλη πήραν , απ’ την αρχή του αγώνα , προβάδισμα στο σκορ αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να βλέπουν δύσκολα το καλάθι. Οι ρυθμοί σε αρκετά διαστήματα του αγώνα ήταν ξέφρενοι με τα γρήγορα plays του ΑΓΣΙ να τα καταφέρνουν και στις μεμονωμένες φάσεις αλλά και σε συγκεκριμένες συνεργασίες. Επιτυχία είχαν επίσης και οι διαδικασίες με μεγαλύτερη ροή, δίνοντας περισσότερες λύσεις στις επιθέσεις. Οι ψηλοί πήραν άριστα στις μάχες κάτω απ’ τα καλάθια , ενώ στο 3ο δεκάλεπτο η σκυτάλη πέρασε στους έφηβους που κατάφεραν να ανεβάσουν κι άλλο τη διαφορά (+27). Παρών για κάθε ενδεχόμενο και λόγω απουσίας του Παπαγγέλη κάθισε στον πάγκο ο επίτιμος αρχηγός Θωμάς Λισγάρας , αλλά οι νεαροί ψηλοί τα πήγαν περίφημα και δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί. Ο Παναιτωλικός ανάσανε μόνο στα τελευταία 5 λεπτά όταν όλα είχαν κριθεί και οι ρυθμοί του ΑΓΣΙ έπεσαν. Αποτέλεσμα να κλείσει η ψαλίδα στους +16π.  Πολύ καλή εμφάνιση για Τσιρώνη και Μάντζιο. Πετυχημένο το ντεμπούτο του Κώστα Λαμπρόπουλου. Από τον Παναιτωλικό ξεχώρισαν οι Παπαγεωργίου και Σταυρόπουλος.  
Ο κ. Τσουκανέλης φανερά ικανοποιημένος δήλωσε : « Παρά τις βασικές απουσίες μας σήμερα κάναμε μια απ’ τις καλύτερες εμφανίσεις μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά , αλλά κυρίως στους Ντούσκο , που έπαιξε τραυματίας και στον Γρηγόρη Κατσαπρακάκη για την απόδοσή τους. Έμεινα επίσης απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση όλων των παιδιών που συνήθως δεν παίρνουν αρκετό χρόνο στα παιχνίδια. Ευχαριστώ το Θωμά Λισγάρα που αναγκαστικά επιστρατεύτηκε να βοηθήσει. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα στην Κέρκυρα. Εκεί πρέπει τώρα να στρέψουμε την προσοχή μας . Ελπίζω ότι η καλή ψυχολογία μας θα βοηθήσει στην προετοιμασία και ότι έτσι θα συνεχίσουμε παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα ».
Διατήτευσαν άψογα οι κ.κ. Μητσόπουλος και Ζιώγας .
Δεκάλεπτα : 19-14 , 37 – 23 (ημ) , 52 – 34 , 73 – 57
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης) : Ντούσκος 4, Τζάνης , Κοττίκας 1, Αναγνωστάκης 15 , Οικονομίδης 3(1) , Κατσαπρακάκης 15, Λαμπρόπουλος 7,  Μάντζιος 11, Τσιρώνης 17 (1) , Σχίζας .
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ( Καραπιπέρης ) : Σωτηρόπουλος 4(1) , Μπούρος 9, Τσάμης , Τσιτσικάος 1, Φωτιάδης 4, Μαυρομάτης Γ. , Σταυρόπουλος 17 (2), Παπαγεωργίου 13(1), Σώκος , Δάρλας 4, Κουτσογιάννης , Μαυρομάτης  Ι 5(1) .


Αποτελέσματα αγώνων 7ης Αγωνιστικής

Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ - ΑΤΛΑΣ Α.Π.Σ……..  88 - 37
Α.Γ.Σ.Ι. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ…….  73 - 57
ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΙΟΝΙΟΣ Α.Σ…… 66 - 46
ΝΙΚΟΠΟΛΗ - Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ…..  86 - 72
Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ-Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ  96 - 51
ΦΑΙΑΚΑΣ Κ.Ε. - Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ  82 – 33

Η βαθμολογία

Ομάδα
Βαθ
Αγών
Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
14
7
Α.Γ.Σ.Ι.
13
7
Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ
12
7
Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ
11
6
Α.Μ.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
11
7
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
10
7
ΙΟΝΙΟΣ Α.Σ.
9
6
Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
9
6
Α.Ε. ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
8
7
ΦΑΙΑΚΑΣ Κ.Ε.
8
6
ΑΤΛΑΣ Α.Π.Σ.
8
7
Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
7
7

Δεν υπάρχουν σχόλια: