Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Νίκησαν τον ΠΑΣ Γιάννενα οι Παίδες του ΑΓΣΙ: 28-46 Μόνοι και αήττητοι στην κορυφή.



Περισσότερο από δύο δεκάλεπτα χρειάστηκε η επίθεση της παιδικής ομάδας να βρει τον καλό της εαυτό και με πρωταγωνιστή τον Άκη Καραμπίνη να κερδίσει τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα . Μέχρι τότε οι κακές και άστοχες επιθετικές επιλογές κρατούσαν το σκορ σε ασυνήθιστα χαμηλά επίπεδα , ενώ η καλή άμυνα δεν είχε την ανταπόκριση που της άξιζε. Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα ακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής στο σκορ κατορθώνοντας μάλιστα στις αρχές του 3ου δεκάλεπτου να ισοφαρίσει. Ο Θειακός αν και ήταν σε καλή μέρα έπαιξε ελάχιστα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα έπρεπε , αφού οι διαιτητές «είδαν» – μόνο αυτοί -  4 φάουλ στα πρώτα 12 λεπτά του  παιχνιδιού !!! Μέχρι τα μέσα του 3ου δεκάλεπτου το ματς έδειχνε ντέρμπι και μετά το σκηνικό άλλαξε. Οι παίδες , ακολουθώντας τις εντολές του Τσουκανέλη , αποφάσισαν να παίξουν απλά και αποτελεσματικά. Δύο συνεχόμενα κλεψίματα του Καραμπίνη και 9 πόντοι ( από γκολ-φάουλ) , δυο επιτυχημένα hook του Θειακού και ένα τρίποντο του Τσακανίκα έδειξαν ποιος είχε τον πρώτο λόγο στον αγώνα. Με επιμέρους σκορ 18-5 στην τέταρτη περίοδο η παιδική ομάδα του ΑΓΣΙ άνοιξε την ψαλίδα σχεδόν στους +20 π. και πήρε δίκαια τη νίκη καταλαμβάνοντας αήττητη και την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του Ε’ ομίλου.
Από τον ΑΓΣΙ ικανοποίησαν οι Καραμπίνης , Θειακός , Χαρίσης και Τσακανίκας ενώ από τον ΠΑΣ διακρίθηκαν οι Τατσιώνης, Καλογιάννης, Καρκαντέλος και Μέλλης.  
Οι διαιτητές Λεοντάρης και  Ευαγγελόπουλος προκάλεσαν πολλά παράπονα και από τις δύο πλευρές.
Δεκάλεπτα : 9-11 , 15 - 21 ημ,  23 - 28 , 28 - 46. 
ΠΑΣ Γιάννενα (Νίκος Πάνου) : Παπαναστασίου , Παπαδόπουλος 3, Πανταζής , Σιντόρης 3, Νικόπουλος 2, Καρκαντέλος 2, Νάκος 2, Σίνδρος , Καλογιάννης 4, Τατσιώνης 6 , Καμινάρης , Μέλλης 6.
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης ) : Τσακανίκας 5 (1) , Μπέλλος , Χαρίσης 6, Καραμπίνης 16, Βαρδάκης 2 , Φίτσας 2, Γκαραμέτσης , Μπουρδούκης 3, Θειακός 8, Καραμπίνας 2 , Παπαδόπουλος 2, Παππάς. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

βλεπω ο αγσι παιζει και ζωνουλα με υποδεεστερεs ομαδεs