Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Τυφώνας η παιδική ομάδα. ΓΑΣ ΚΡΟΝΟΣ – ΑΓΣΙ : 18-113.


Σάρωσαν τα πάντα οι παίδες στο Κυριακάτικο απογευματινό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ που έγινε στο ΕΑΝΚΙ. Τα επιμέρους σκορ των δεκάλεπτων (4-24, 3-33,4-29 και 7-27) μιλάνε από μόνα τους, ενώ το τελικό , που φαινόταν στο φωτεινό πίνακα , χρειαζόταν να το δεις και δεύτερη φορά για το πιστέψεις.  Ο κ. Τσουκανέλης επιβραβεύοντας τους παίχτες του για τη νίκη μάς αποχαιρέτησε χωρίς σχόλια.  Από τον ΑΓΣΙ , χωρίς να υστερήσει κάποιος , εντυπωσίασαν οι Άκης Καραμπίνης , Λευτέρης Καννής και Άγγελος Φίτσας. Από τον ΚΡΟΝΟ ξεχώρισε για την καλή προσπάθεια ο Παπαγεωργίου.  
Άψογη η διαιτησία των Ράπτη , Συλεόπουλου και Βούλγαρη.
Δεκάλεπτα : 4-24 , 7 – 57 ημ , 11 – 86 , 18 – 113 .
ΚΡΟΝΟΣ ΓΑΣ (ΚΟΡΔΑΣ) : Τσουκανέλης  , Γιακουμής , Μπαράτσας 1, Κονιτσιώτης Χ, Ζιαβράς 1, Κονιτσιώτης Θ. 6 , Παπαγεωργίου 6 (1) , Δερδεμέζης , Γλαβάς 2 , Πουλιανός 2, Μέγας .
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης – Κουβάτσης): Τσακανίκας 10, Μπέλλος 8, Χαρίσης 2, Καραμπίνης 21 , Καννής 19, Φίτσας 12 ,  Γκαραμέτσης 3, Μπουρδούκης 10 , Θειακός 11, Κασόλας 4, Παπαδόπουλος 2 , Παππάς 9 .

Χτες (Σάββατο) σε ένα εντυπωσιακό αγώνα , που κρίθηκε στο τέλος , η ομάδα του ΑΓΣΙ (Β) στα ΜΙΝΙ99 ηττήθηκε από τον Θρύλο Ιωαννίνων με σκορ 37-34. Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη και , παρά το μικρότερο της ηλικίας τους , τα παιδιά του ΑΓΣΙ πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όμως το τρίποντο που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση δεν βρήκε στόχο, παρότι είχε καλές προοπτικές. Αξιομνημόνευτο είναι το ότι η ομάδα του ΑΓΣΙ (Β) αγωνίζεται κυρίως με παιδιά γεννημένα το 2000 και το 2001.
Το πρωί της Κυριακής βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα των κορασίδων του ΑΓΣΙ από την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννενα, όπως ήταν αναμενόμενο, με 76-22. Η ομάδα μας αγωνίζεται με μικρότερες ηλικιακά κοπέλες και όπως είναι λογικό δεν μπορεί να συναγωνιστεί με αξιώσεις κορίτσια μεγαλύτερα σε ηλικία. Με την ομάδα του ΠΑΣ αγωνίστηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η “δικιά μας” Φωτεινή Σιδέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: