Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Οι εγγραφές στις Aκαδημίες μπάσκετ ξεκίνησαν



Το τμήμα μπάσκετ του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων (Α.Γ.Σ.Ι.) είναι το κορυφαίο, πολυπληθέστερο και μακροβιότερο σωματείο μπάσκετ στη Δυτική Ελλάδα. Αιτία της αναμφισβήτητης πρωτοκαθεδρίας του ΑΓΣΙ στο άθλημα του μπάσκετ, εδώ και 30 χρόνια , αποτελεί η πεποίθηση των υπευθύνων του συλλόγου ότι η αθλητική ανάπτυξη , όχι μόνο ενός αθλητικού τμήματος αλλά μιας ολόκληρης πόλης ή μιας ευρύτερης περιοχής, γίνεται ουσιαστική και είναι εφικτή όταν θεμελιώνεται στην αξιοποίηση του εγχώριου δυναμικού από τις μικρότερες ηλικίες. 
Υλοποιώντας με αποφασιστικότητα αυτή την αντίληψη ο ΑΓΣΙ διαθέτει τις πιο άρτια οργανωμένες ακαδημίες μπάσκετ , όχι μόνο στα Γιάννενα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή έχοντας στις τάξεις του τους πιο ταλαντούχους μικρούς μπασκετμπολίστες της πόλης και όχι μόνο.
Είναι φανερό ότι η  Ακαδημία μπάσκετ του ΑΓΣΙ δίνει την ευκαιρία στα  παιδιά, που αγαπούν το μπάσκετ  να κάνουν τα πρώτα , σταθερά και σωστά τους βήματα στον αθλητισμό. 
Αποτέλεσμα αυτής της ευκαιρίας είναι τα αποτελέσματα της προηγούμενης αθλητικής χρονιάς 2010-2011 που ήταν:
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ από την ομάδα Εφήβων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά , η πρόκριση στους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος και η κατάληψη της 5ης θέσης σ’ αυτό.  
Ο Παναγιώτης Θώδης , αρχηγός της εφηβικής ομάδας του ΑΓΣΙ , αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων.  
Ο Δημήτρης Μάντζιος , αρχηγός της παιδικής ομάδας του ΑΓΣΙ, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Παίδων που εκπροσώπησε τη χώρα στους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων της Ευρώπης 2011 . Οι αγώνες έγιναν στην Τουρκία. Ο Μάντζιος αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ στον ημιτελικό αγώνα με τη Σερβία , ενώ η εθνική μας ομάδα καταλαμβάνει την 4η θέση στη διοργάνωση.  
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΒΔΕ από την ομάδα των ΜΙΝΙ 98. 
Η συμμετοχή στον τελικό παίδων ΕΣΚΑΒΔΕ από την παιδική ομάδα.
Η συμμετοχή στον τελικό νεανίδων ΕΣΚΑΒΔΕ από την ομάδα νεανίδων.
Η συμμετοχή στον τελικό ΜΙΝΙ97 ΕΣΚΑΒΔΕ από την ομάδα ΜΙΝΙ97.

Οι εγγραφές στις ακαδημίες ξεκίνησαν .

 Έλα στους καλύτερους !   Παίξε μπάσκετ με τους καλύτερους !

Πληροφορίες καθημερινά στους προπονητές :
Βαγγέλη Παππά ______τηλ.6944732324
Νίκο Κωστόπουλο ____τηλ.6944526552
Πέτρο Χρήστου ______τηλ.6945327002

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eγω λεω οτι η ισχυs εν τη ενωσει αρχιζεται να φοβαστε την δυναμικη των αλλων συλλογων και αρχιζεται να αυτοπροβαλεστε λεs και προκειται για καλλιστεια . ο αγσι θα χασει παιδια απο αλλουs συλλογουs π.χ παs γιαννινα δεν θα εχει την ιδια δυναμικη στα επομενα τμηματα να το θυμηθειται στουs 97 στουσ 98 στουs 99 και μετα θα αρχισουν να διαφαινονται τα πρωτα σημαδια

agsi bc είπε...

Όποιος πραγματικά πιστεύει στο ρητό Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ γνωρίζει ότι ο ΑΓΣΙ το έκανε πράξη με τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC που παίζουν πια στη Γ Εθνική κατηγορία. Η προβολή των επιτυχιών και των διακρίσεων των αθλητών του Συλλόγου είναι καθήκον των υπευθύνων απέναντι στην προσπάθεια των παιδιών. Εδώ και δεκαετίες ο ΑΓΣΙ έχει και μνήμη αλλά κυρίως τις υποδομές και τη σωστή αθλητική φιλοσοφία που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Οι πρωτιές προκύπτουν ύστερα από σκληρή και συστηματική δουλειά, όχι κούφια λόγια. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Χαιρόμαστε να αντιμετωπίζουμε ικανούς αντιπάλους γιατί έτσι γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Ο ΑΓΣΙ δε θα χάσει παιδιά από άλλους συλλόγους. Όλα αυτά τα παιδιά θα τα κερδίσει ο αθλητισμός κι αυτό είναι κέρδος για όλους. Οι στόχοι των Ακαδημιών μας και φέτος παραμένουν υψηλοί και είναι βέβαιο πως θα τους πετύχουμε. Οι ευσεβείς πόθοι ορισμένων είναι κατανοητοί αλλά η καταγραφή και η ανάδειξη των καλύτερων επιβεβλημένη.

Ανώνυμος είπε...

oso esy perimenis ta simadia o agsi tha paizei sta panellinia prwtathlimata. eisai pikramenos akoma mallon apo to teleftaio strapatso tou paidikoy pou klatare ston imiteliko. fetos tha deis poios fovatai , poso fovatai kai poion fovatai.
vres foto apo to fetino cump toy agsi kai tha katalaveis ti pai na pi dinamiki.

Ανώνυμος είπε...

dyo strapatsa htan arketa telikos paidikoy telikos mini

Ανώνυμος είπε...

ela stous kaliterous oxi mono gia na matheis mpasket paizontas me tous kaliterous alla kai gia na ftiaxeis xaraktira. to mpasket einai xara.gia sena egine dystyxia.