Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Αλλαγή στο πρόγραμμα ΠΑΙΔΩΝ και ΜΙΝΙ99.



Με τις αθλητικές υποδομές της πόλης να προκαλούν σε άλλους γέλια και σε άλλους κλάματα φαίνεται ότι θα ξεκινήσει και φέτος η αθλητική χρονιά. Η προπόνηση στο ΕΑΝΚΙ έχει καταλήξει-καταντήσει συνοπτική διαδικασία (προσέλευση , ζέσταμα, αποχώρηση) αφού κυριολεκτικά η μοναδικότητα  του χώρου αναγκάζει τους υπευθύνους των ομάδων να βρίσκονται σε διαρκείς διαπραγματεύσεις μεταξύ τους προσπαθώντας να εξασφαλίσουν λίγα περισσότερα λεπτά προπόνησης για τους αθλητές τους.
Δεν λείπουν ακόμα και οι εντάσεις , όταν κάποια ομάδα καθυστερεί να εγκαταλείψει το χώρο, ενώ ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων μπάσκετ για τα ΜΙΝΙ99 και τις παιδικές ομάδες .
Το βέβαιο είναι πως το πρόγραμμα για την 17 Σεπτεμβρίου δεν θα ισχύσει  αφού για τη συγκεκριμένη ημερομηνία έχουν προγραμματισθεί να γίνουν στη Λιμνοπούλα οι προκριματικοί αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δυτ.Μακεδονίας και Ηπείρου για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Τα ΜΙΝΙ99  θα παίξουν στις 18 Σεπτεμβρίου , ενώ για τους παίδες πιθανότατα ως ημέρα διεξαγωγής των αγώνων θα οριστεί η Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: