Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ο καλύτερος σκόρερ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.


Στο επίσημο site της Ε.Ο.Κ. διαβάσαμε :
«Ο αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης, παρέδωσε το αναμνηστικό στο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης που ήταν ο Πάρις Μαραγκός του Παναθηναϊκού με 76 πόντους».
Επειδή σημειώναμε τους πόντους των παιχτών μας και ξέραμε ήδη ότι οι υπεύθυνοι της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα του ΑΓΣΙ με τον Πανσεραϊκό έχουν μετρήσει λάθος του πόντους του Θώδη (αντί 19 έγραψαν 1) και καθώς ξέραμε ότι ο αρχηγός της εφηβικής μας ομάδας τα πήγε περίφημα και στα υπόλοιπα παιχνίδια ξαναμετρήσαμε τους πόντους του.
Έτσι έχουμε 16 με την Ελλασόνα , 11 με Παναθηναικό , 19 με Πανσεραικό , 23 με Ίκαρο Καλλιθέας και 20 με Άρη : Σύνολο 89 !!!!
Αν ο Πάρις Μαραγκός έχει σημειώσει 76 έρχεται δεύτερος .
Το βραβείο πρέπει να απονεμηθεί στον Παναγιώτη Θώδη του ΑΓΣΙ !!!
Ήδη οι υπεύθυνοι της ομάδας μας επικοινώνησαν με την ΕΟΚ και είχαν τη διαβεβαίωση ότι θα γίνει ο σχετικός έλεγχος.
Με την ευκαιρία και την κατάληψη της 5ης θέσης (για μας στα χαρτιά) προσέξτε τη δυναμικότητα επίθεση – άμυνα των ομάδων. Ακόμα και κει προκύπτει ότι από τον Πανσεραϊκό ήμασταν καλύτεροι. (6 πόντους – καλύτερη άμυνα) . Μόνο οι διαιτητές είχαν αντίθετη άποψη.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
1. ΑΡΗΣ ………………………… 357-259  10
2. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ………   368-284   9
3.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ……………. 371-278   8

4. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  …………… 280-345   7
5. ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  …………     280-339   6
6. ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  …………..  256-407   5

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

wraios o 8wdhs

Ανώνυμος είπε...

to sxolio oti isastan kaliteroi apo ton panseraiko perisseuei. min klaigeste etsi gia enan agwna.

agsi bc είπε...

Αυτό που κάνει τον ΑΓΣΙ να ξεχωρίζει και να διακρίνεται είναι η σημασία που δίνει σε κάθε παιχνίδι.Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας , τους υπολογίζουμε αλλά και τους μελετάμε προσπαθώντας ταυτόχρονα να βελτιωνόμαστε και οι ίδιοι ώστε να είμαστε άξιοι νικητές. Όποιος παρακολούθησε τον αγώνα με τον Πανσεραϊκό Θα διαπίστωσε ότι το προπονητικό team του ΑΓΣΙ σκόρπισε στην τακτική τους αντιπάλους αλλά και οι παίχτες μας έδωσαν ότι είχαν για τη νίκη. Αν και υστερούσαμε σε σωματικά προσόντα υπερτερούσαμε σε τεχνική και πάθος. Γυρίσαμε το παιχνίδι , προηγηθήκαμε και τα παιδιά άντεξαν για 40 λ σε σκληρό - αντιαθλητικό παιχνίδι και απειλές. Ξέρουμε να χάνουμε και τιμάμε όποια καλύτερη ομάδα μας κερδίσει. Αυτό που μας πειράζει είναι οι σκοπιμότητες που δυστυχώς είδαμε σε τέτοιου επιπέδου αγώνες να επαναλαμβάνονται σε βάρος μας.