Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC.


Με 3-0 νίκες τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ BC έδωσαν τέλος στην υπόθεση άνοδος στη Γ' Εθνική επικρατώντας  σήμερα το απόγευμα στο ΕΑΝΚΙ του ΑΟ Αγρινίου με σκορ 77-67. Αν και ξεκίνησαν αρκετά αγχωμένα τον αγώνα, τα Γιάννενα BC, είδαν τον ΑΟ Αγρινίου να παίζει σαν να μην έχει τίποτα να χάσει και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 30-33. Στις αρχές του τρίτου δεκάλεπτου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και με ένα σερί έφεραν τη διαφορά στους εννιά πόντους (-9). Κάπου εκεί οι παίκτες της ομάδας των Ιωαννίνων ξύπνησαν και βελτιώνοντας την άμυνα τους, έφεραν τον αγώνα στα ίσια ενώ σταδιακά επέβαλαν τον ρυθμό παίρνοντας και μία σημαντική διαφορά στους (+8) Ο ΑΟ Αγρινίου προσπάθησε στις αρχές του τέταρτου δεκάλεπτου να ξαναμπεί στον αγώνα, ισοφάρισε το σκορ από 58-50 σε 58-58 αλλά μέχρι εκεί αφού τα Γιάννενα BC έδειχναν αποφασισμένα να μην δωρίσουν τον αγώνα. Το τελικό 77-67 που έγραψε ο ηλεκτρονικός πίνακας προκάλεσε ενθουσιώδεις πανηγυρισμούς σε παρκέ αλλά και στην κατάμεστη κερκίδα .
Τελικά το ρητό η ισχύς εν τη ενώσει επαληθεύθηκε και πάλι. Ωφελημένο αυτή τη φορά το Γιαννιώτικο μπάσκετ. Συγχαρητήρια σε όσους έδωσαν σάρκα και οστά στην προσδοκία πολλών που σήμερα έγινε πραγματικότητα.
Παρόντες ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Μάκης Γιώτης , ο πρόεδρος του ΑΓΣΙ κ. Ηλίας Βαρλαμίτης , ο Ταμίας κ. Θωμάς Καννής και αρκετοί παίχτες του ΑΓΣΙ. Σπουδαία εμφάνιση για άλλη μια φορά έκανε ο β΄προπονητής της παιδικής μας ομάδας Θανάσης Κοντός. 
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Σιόρεντας και Τσιώνος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-16, 30-33 (ημ.), 58-50, 77-67.

Γιάννενα BC (Πάνου): Τώνης 16 (3), Ρήγας, Φυραρίδης 2, Κοντός 23 (2), Σπυρίκος, Τσιρώνης 6, Μιχαήλ, Σχίζας, Τσουμάνης 10 (1), Αγγέλης 7, Τάσσης 4, Αυγερινός 9.
ΑΟ Αγρινίου (Κόκκιος): Παπαγεωργίου 6, Τάγκας 5, Σταυρόπουλος 19 (3), Τσαμάκης 18 (1), Στεφανάτος 2, Καλισσώρας 9 (3), Τάσσης 6, Κουδούνας 2.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

an to kanate kai sto paidiko auto palio egwistes