Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Στον τελικό ΠΑΙΔΩΝ ο ΑΤΛΑΣ . ΑΤΛΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ : 68 – 66.


Σε αγώνα θρίλερ εξελίχθηκε τελικά το 2ο παιχνίδι των ημιτελικών μεταξύ του ΑΤΛΑ και του ΠΑΣ Γιάννενα που έγινε σήμερα στις 18.00 στην Ηγουμενίτσα. Ο ΑΤΛΑΣ επικράτησε στην παράταση και μάλιστα με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Άτλας ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού με (+6) . Προς το τέλος του παιχνιδιού ο ΠΑΣ κατάφερε να κλείσει τη διαφορά και μάλιστα να προηγηθεί με 5-6 πόντους. Ο  Άτλας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Λίγο πριν τη λήξη του κανονικού αγώνα ο φωτεινός πίνακας έδειχνε 58-58 με αποτέλεσμα το ματς να πάει στην παράταση. Ο ΠΑΣ Γιάννενα και πάλι πέρασε μπροστά και ενώ στο 1.40 ήταν στους +5 ο Άτλας ξαναγύρισε το παιχνίδι και με σουτ του Κασαμπαλάκου 1΄΄ πριν το τέλος πήρε το πολύτιμο ροζ φύλλο. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς του ΠΑΣ Γιάννενα , πιθανότατα για την εγκυρότητα από πλευράς χρόνου , του τελευταίου καθοριστικού καλαθιού του Άτλαντα.
Στο site του Άτλα  (http://atlasprevezas.blogspot.com/ ) διαβάσαμε :
Παίζοντας μεγάλο μπάσκετ σε  όλη την διάρκεια του αγώνα και με 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων,  η παιδική μας ομάδα  αναδείχθηκε νικήτρια  στην παράταση (58-58 στην κανονική διάρκεια) επί του φαβορί  (στα χαρτιά) ΠΑΣ Γιάννενα, στον σημερινό δεύτερο ημιτελικό που διεξήχθη στο ΔΑΚ Ηγουμενίτσας. Ο αγώνας κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα όταν 15'' πριν την λήξη,   ο Σαρρής έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στον Κασαμπαλάκο που πέτυχε το νικητήριο καλάθι. Οι παράγοντες του ΠΑΣ Γιάννενα έδειξαν να μην κατανοούν ότι  στους αγώνες υπάρχουν νικητές και ηττημένοι   και  με την λήξη είχαν  απαράδεκτη συμπεριφορά.
Λεπτομέρειες του αγώνα και σκορ αύριο.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tromeres adikies apo diaithtes k paragontes is varos t pas s ola t ektos edras paixnidia... prepei n dwsoume ena symantiko mpravw stn kyrio muziko gia ts ...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο οι ομάδες με ιστορία πηγαίνουν στον τελικό.
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

nai 8 symfwnisw mazi s oi omadoules!! oi omadoules opws o pas p exoun nikisei fetos treis fores tn agsi k exoun xasei alles duo apo adikies ap tn atla... mpravw sts omadares loipon p nikane panta m t spa8i ts!!!!!!! (diaithtes grammateia k oti synepagetai)

Ανώνυμος είπε...

Στον τελικό θα παίξουν δυο ομάδες που 30 χρόνια τώρα πρωταγωνιστουν στο μπασκετ στην ΒΔ Ελλάδα.
Νικητής δεν χρειάζεται να το ψάχνουμε, υπάρχει : Είναι το μπασκετ στην ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΓΣΙ 3 ΦΟΡΕΣ''ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΧΑΣΑΤΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ....Ο ΑΓΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΡΩΤΗΣΕΤΕ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ...ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΘΑ ΑΝΦΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ...ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ,ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,Ο ΜΑΡΟΥΓΚΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 1]ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,2]ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΒΙΑΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ..ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!!!!3]ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ...ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ..ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!!ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ...ΝΑ,ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

anastasiou=ipnos

Ανώνυμος είπε...

Για την ‘αξιοπιστία’ και μόνο των όσων γράφονται θα αναφερθώ σε ελάχιστα μονάχα απλά στοιχεία :
1) το κλέψιμο γράφεται ότι έγινε 15’’ πριν τη λήξη ενώ έγινε 3,2’’ στην άκρη του γηπέδου που αμύνεται η Πρέβεζα πριν τη λήξη , αλλά είπαμε… αξιοπιστία μηδέν
2) στη γραμματεία καθόταν δύο παιδιά του ΠΑΣ και ο κ. Μυζίκος . Ο τελευταίος ήταν με σφυρίχτρα στο στόμα για να ειδοποιεί λήξεις επιθέσεων και δεκαλέπτων λόγω της σχεδόν ανύπαρκτης σε ήχο κόρνας του γηπέδου. Σε όλο το παιχνίδι ο κ. Μυζίκος σφύριζε όταν έληγε ο χρόνος, στην επίμαχη φάση και ενώ το παιχνίδι είχε λήξει, ο κ. Μυζίκος προκλητικά είχε σηκωθεί από τη θέση του και πανηγύριζε το καλάθι που είχε μπει τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο μετά τη λήξη του χρόνου, αλλά σιγά μην σφύριζε.
3) Για τους διαιτητές τι να σχολιάσουμε. Και μόνο το γεγονός ότι οι δύο αυτοί κύριοι είχαν οριστεί και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Πρέβεζα και είχαν σφάξει ΚΑΙ τότε τον ΠΑΣ , και ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΞΑΝΑΟΡΙΣΤΙΚΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και για τον ημιτελικό, αυτό λέει πολλά. Η δουλειά ολοκληρώθηκε. Ας την πανηγυρίσουν τα παιδιά του Άτλα, άξια η προσπάθειά τους, αλλά ας μην βαφτίζουν το άσπρο μαύρο. Άλλωστε η ζωή κάνει κύκλους και αυτό που συνέβη χθες , με τον τρόπο που συνέβη δε θα ξεχαστεί εύκολα.
4) Όσο για τον ΠΑΣ, με τους Γεωργίτση και Αθανασίου έκτος τόπου και χρόνου, τον Γκόγκο τουρίστα μεταξύ συναυλιών και καμιάς προπόνησης και τον Μαρούγκα στο πάγκο την περισσότερη ώρα λόγω θελήματος των διαιτητών, ίσως δεν αξίζει να ζητάει περισσότερα. Και με 12/33 βολές μπορεί να ψάξει στον εαυτό του για φταίχτη περισσότερο παρά οπουδήποτε αλλού.
5) Συγχαρητήρια στον κ. Πολίτη για το ήθος του σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά το τέλος αυτού.
6) Καλή επιτυχία σε ΑΓΣΙ και ΑΤΛΑ στον τελικό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΟΥΓΚΑ....ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ΛΟΓΩ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ''ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΒΛΕΠΑ...ΒΡΙΣΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ,ΑΣ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΜΥΖΙΚΟ..ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΩΠΟΙ ΕΚΕΙ,ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕΤΡΑΓΕ...ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ..ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

esas sas ponese polu perissotero deytera gumnasiou... giati den grafate oti oli i omada sas evrize tin mana k ton patera tou marougka apo tin arxi mexri to telos tou agwna... giati den grafeis tin mpounia pou efage apo ton paixth noumero 11 tou atla noumero den 8a pw.. giati den lete oti o voukelatos apo thn arxh psaxnwtane gia kauga p apo thn prwti fasi k enw o diaithths eixe sfirixei kala8i kai faoul uper tou tou petaxe eskemena kai m dunami tin mpala sta podia tou mprosta ston diaithth... giath den ta lete afta eseis oi magaloi paixtes pou oute treis paixtes den mporousate na markarete ton marougka k pali sas pernage.. pou o karkantelos sas pernage san konous...

Ανώνυμος είπε...

den nomizw na ponese pio poli 2a gumnasiou.....klapste twra kai mhn milate

Ανώνυμος είπε...

kakh mera 8a elega gia ton pas egw vasioka den eimouna me kanenan alla o pas einai h kaluterh omada kai to apedeikse

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΙΣΑΝ ΣΤΟΝ 2ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΦΟΡΜΕΙ ΓΙΑ ΦΑΣΑΡΙΕΣ) ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΟΧΑΝΙΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ !!! ΣΥΓΚΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΛΕΩ ΑΤΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΑΤΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

OXI MONO DN KERDISES ME DIAFORA OPWS NOMIZES ALA EXASES KI APO PANW. TWRA SOU FTAINE OI ALLOI. OI PARAGONTES TIS PREVEZAS, OI PAIXTES , O AGSI. TA STOMATA TA KLEINEI O KALYTEROS POU MPOREI KAI PAIRNEI KAI KATHARES NIKES. ESY EXASES. KLEISE LOIPON TO STOMA KSEFOUSKWSE KAI SKEPSOU. MIPWS NOMIZES LATHOS; MIPWS TO TI EFTAIKSE PREPEI NA TO PSAKSEIS PIO KONTA SOU ; STON TELIKO PANTWS DEN THA EISAI. ARA EXEIS XRONO

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Ανώνυμε σε λυπάμαι γιατί κατινίζεις. Τη γνώμη μου για τον καθένα, θετική ή αρνητική, την εκφράζω δημόσια. Δεν γλείφω κανένα και ποτέ μου δεν το έκανα. Τον αγσι τον σέβομαι και τον ζηλεύω σαν σύλλογο. Όμως κι αυτός σέβεται τη Νικόπολη και την ιστορία της. Όπου διαφωνώ μαζί τους το λέω απ' ευθείας και πρόσωπο με πρόσωπο. Έχω καλούς φίλους στον αγσι όπως και στον πας. Υπάρχουν όμως κάποιοι υπερφίαλοι που μερικές φορές τους τυφλώνει ο οπαδισμός και δεν σέβονται τίποτε. Έχω ξεπεράσει από πολλού αυτό το στάδιο, δεν με ενδιαφέρουν πλέον οι δημόσιες σχέσεις παρά μόνο η φιλία. Κάποιοι σε λίγο θα καταλάβουν και θα ζητήσουν συγνώμη. Όσοι δεν το κάνουν θα τους διαγράψω από τα κιτάπια μου. Τις απειλές τις έχω γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων μου. Σχολιάζεις με άσχημο τρόπο και γράφεις ψέματα για ένα 15χρονο. Τίποτε δεν έγινε απ' αυτά που γράφεται εναντίον του. Πρέπει να μάθετε να χάνετε ακόμη κι αν η ήττα έρχεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Κι αν ο αγσι έχει το βίντεο ας το δείξει για να σταματήσετε επί τέλους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος των 11:36 παρουσιάζεται ως σοβαρός.Η αξιοπιστία του ανύπαρκτη. Ας υπογράψει επώνυμα το σχόλιο του για να πάρει και την κατάλληλη απάντηση.
Δεν είδαμε στο epirusgate τίποτε για τον αγώνα. Στο γνωστό Blog που γράφει συνεχως για τις "επιτυχίες" του ΠΑΣ Γιάννενα στο Μπασκετ.

Ανώνυμος είπε...

pote apedeikde re file o pas oti einai kaliteri omada????exei duo httes kai den einai tuxaio

Ανώνυμος είπε...

elate tr <> sas prosvalame ton dekpentaxrono afou kai eseis eidate tis xeironomies tou voukelatou outos i allos tis epanalamvane sunexws apo tin arxi tou paixnidiou... kalypste ton dekapentaxrono pou pote den 8a paixei mpasket opws eipate sta paidia tis grammateias se kapoio shmeio tou agwna..!!!

Ανώνυμος είπε...

egw?

Ανώνυμος είπε...

gt blepete mono tis xeironomies tou boukelatou kai allon paixtwn tou atla kai den blepetai ta xtuphmata ektos fasis tou marougka se pollous paixtew tis prevezas????

Ανώνυμος είπε...

o marougkas file mou den akoumpise kanenan paixth ektos fashs m tn tropo ton opoio xtyphse o kasampalakos m mpounia sto stomaxi tn marougka k <>gallinas tou ekane parathrhsh gia 8eatro... ntropi k esxos..

Ανώνυμος είπε...

ενα πραγμα δεν προσεξατε ολοι οτι το επιπεδο των 95 δεν ειναι καθολου καλο το μπασκετ στην περιοχη μασ εχει προβλημα καθε χρονο το επιπεδο των παιδικων ομαδων γινεται ολοενα και χειροτερο με οιγεσ εξαιρεσεισ τυπου μαντζιου -γιωτη -κατωποδη αυτα να κοιτατε και αφηστε ολα τα ολα το καλο του μπασκετ τησ περιοχηS που βλεπουμε παιδια να μην ξεροθν να κανουν αριστερο μπασιμο να μην ξερουν να σουταρουν και να πασαρουν'''''''''''''

Ανώνυμος είπε...

pws den akoumpixe kanenan more ti eimaste tifloi eimaste emeis

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Σας παρακαλώ να αποσύρετε τα υβριστικά σχόλια απ' όποιον κι αν προέρχονται. Εμείς, οι άνθρωποι της Πρέβεζας, δεν συμφωνούμε με όσα γράφονται στο site από Πρεβεζάνους (αν είναι Πρεβεζάνοι) και είμαστε αντίθετοι στον τρόπο που εκφράζονται. Τους παρακαλώ να μη συνεχίσουν να γράφουν και να συγκεντρωθούν στον τελικό.

Ανώνυμος είπε...

ντροπη και παλι ντροπη για το μπλογκ που ανεβαζει σχολια με υβριστικο περιεχομενο για 15 χρονα...ντροπη για πρωτον δεν ξερετε τι μπορει να επιφερει αυτο αλλα και ντροπη σας γιατι χαρη σε σας μαινετε το κλιμα ... τι να πω σας ειχα και για αξιοπιστο μπλογκ

Ανώνυμος είπε...

poio einai to aksiopisto blog? auto pou grafei gia to OTIDIPOTE simbainei sto xwro tou mpasket ARKEI NA MIN EINAI APO TON PAS GIANNINA??? Graftike pouthena gia TI TERASTIA DIORGANWSI ME TOUS BETERANOUS TIS BARCELONA?? I MIPWS GIA TO ALL STAR GAME TWN GYNAIKWN?? Antithetws to all star game twn paidwn tou filika proskeimenou Atla anevike...ti na leme...ektitheste anepanwrthwta...
a, kai kyrie Tzani pou eirwneuosastan olous tous goneis twn paixtwn tou PAS proxthes meta to telos tou paixnidiou, mipws telika brethike mpataria gia to video sas?? I aplws kai seis ypakouete entoles apo allous gia na to krypsete?? Ante, exete xrono kai na to montarete mexri na vreite ti mpataria pou teleiwse...gia gelia entelws...i mallon gia klamata...toulaxiston o gios sas exei stathei san xaraktiras sto ipsos twn peristasewn

agsi bc είπε...

Δυστυχώς ορισμένοι κάνουν κατάχρηση της δυνατότητας που έχουν μέσω του blog , χωρίς λογοκρισία , άμεσα να δημοσιεύουν τις απόψεις , τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά τους. Κατόπιν τούτου η άμεση ανάρτηση θα διακοπεί και θα επιτρέπεται η ανάρτηση μόνο των κόσμιων και ηθικά αποδεκτών σχολίων που δεν θίγουν και προσβάλουν πρόσωπα ή ομάδες.
Ζητάμε συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά λόγω προσωπικών υποχρεώσεων μόλις σήμερα έγινε ανάγνωση των απαράδεκτων σχολίων.

Ανώνυμος είπε...

giati afisteta ola na blepoume to epipedo kapoion an8rwpwn. H kata genikh omologia kalyterh omada, opws diabasa kapou, giati den einai ston teliko?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ 9/5/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΟ ΔΑΚ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Α.Γ.Σ.Ι. - ΑΤΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η "καλύτερη" ΟΜΑΔΑ αδικήθηκε.
Μα ΑΝ ΗΤΑΝ η "κατα γενική ομολογία καλύτερη ομάδα" γιατί δεν έπαιρνε διαφορά από την αρχή και όσο να την αδικούσαν οι διαιτητές να μην είχε πρόβλημα?

ΑΠΟ ΤΟ EPIRUSGATE :

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η κατά κοινή ομολογία καλύτερη ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ της περιφέρειας στο Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ, έμεινε έξω από τον τελικό της διοργάνωσης, ύστερα από τον ημιτελικό με τον ΑΤΛΑ Πρέβεζας στον οποίο ηττήθηκε με 66-68 στο τέλος της παράτασης και μάλιστα με εκπρόθεσμο καλάθι, την ώρα που πριν από δύο δευτερόλεπτα είχε ακουστεί, σε όλο το γήπεδο, η κόρνα της Γραμματείας για τη λήξη του αγώνα.Η πίκρα μας για την κατάφορη αδικία σε βάρος της ομάδας μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, δε μας εμποδίζει να συγχαρούμε την ομάδα του ΑΤΛΑ και τον προπονητή της και να ευχηθούμε να γίνει ένας τελικός γιορτή για το Μπάσκετ, που να τον χαρούν όλα τα παιδιά.Διαβεβαιώνουμε ότι στηρίζουμε τις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων της ΕΣΚΑΒΔΕ για την αναβάθμιση του ΜΠΑΣΚΕ της περιοχής και ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ώστε να εκλείψουν τα νοσηρά φαινόμενα που δηλητηριάζουν τις σχέσεις των ομάδων και των ανθρώπων τους.

Ανώνυμος είπε...

Oso kala kai na min epaikse o PAS, pou den epaikse, auto den allazei se tipota to oti adikithika katafora kai oti to paixnidi exei akoma 5 lepta paratasis.Autoi pou apofasisan na krypsoun to video mazi me ti proxthesini tous symperifora, apedeiksan ti eidous antrhwpoi einai.

Ανώνυμος είπε...

to lepon samathste na asxolhste me ta klepshmata stoys agwnes kai arxiste na paizete ligo basket....xwris na skefteste toys pontoys kai tis prwties...koyrasthkame pia ap thn anikanothta kapoiwn kai einai wra h na baloyn myalo h na apoxwrhsoyn...to basket einai a8lhma oxi agwnas dromoy kai hr8e h wra na to antilhf8hte ws tetoio...