Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Δελτίο τύπου.


Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου λειτουργίας του blog o υπεύθυνος Τύπου του ΑΓΣΙ και έφορος του τμήματος μπάσκετ κ. Νίκος Κασιούμης δήλωσε :

«Στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε με επάρκεια στις υψηλές απαιτήσεις της νέας ηλεκτρονικής εποχής, που αλλάζει την ενημέρωση στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας , ξεκινήσαμε πριν ένα χρόνο την προβολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων , αλλά και άλλων δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων του μπασκετικού ΑΓΣΙ  μέσω του agsibasket.blogspot.com.
Βλέποντας την ανταπόκριση των αναγνωστών , κυρίως μέσω της επισκεψιμότητας του blog , αισθανόμαστε δικαιωμένοι που έχουμε το δικό μας μέσο έκφρασης , αλλά και προβολής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των τμημάτων μας μέσα από αυτή την επένδυση στο διαδίκτυο.
Εκτός από την ενημέρωση για τους αγώνες καταφέραμε να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα μας με φωτογραφίες των ομάδων μας,  των αθλητών και προπονητών μας, ενώ παράλληλα είχαμε την δυνατότητα να παραθέσουμε στατιστικά στοιχεία, βαθμολογίες κ.λ.π. Επιπλέον εδώ και ένα χρόνο μπορεί ο κάθε αθλητικογράφος να βρει έτοιμο ρεπορτάζ από τους αγώνες μας αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν τα αγωνιστικά τμήματα καθώς και τις κορυφαίες Ακαδημίες του συλλόγου μας.
Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε για πολλά χρόνια να προσφέρουμε αυτή την ενημέρωση, αλλά και να καταφέρουμε να την εμπλουτίσουμε με περισσότερα θέματα, όπως παλαιότερες επιτυχίες του συλλόγου και των αθλητών μας.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας μέσα από την ανάγνωση του agsibasket.blogspot.com».
Φιλικά
Νίκος Κασιούμης
Μέλος Δ.Σ. του ΑΓΣΙ – Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων σχέσεων – έφορος τμήματος μπάσκετ.  

1 σχόλιο:

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Κύριε Κασιούμη συγχαρητήρια για την πολύπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση που κάνετε μέσα από το site του αγσι. Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σας. Εύχομαι να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε για πολλά πολλά χρόνια στο μέλλον. Θεόδωρος Μυζίκος (υπεύθυνος υποδομής ΣΚ Νικόπολης Πρέβεζας)