Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ήττα στην Πρέβεζα για τους άνδρες. ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΑΓΣΙ : 76-52



Με καθοριστικές ελλείψεις παρουσιάστηκε η ανδρική μας ομάδα στο ΔΑΚ Πρέβεζας όπου και αντιμετώπισε τη Νικόπολη σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στην τετράδα. Ο ΑΓΣΙ αν και έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε , βελτιώνοντας αισθητά την απόδοσή του , να καλύψει τη διαφορά στην τρίτη περίοδο και να πλησιάσει μέχρι και τους -4, δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Το τελευταίο δεκάλεπτο όμως ήταν και το καθοριστικό όταν και τα σημάδια της κόπωσης ,για την ομάδα μας, έγιναν απολύτως ορατά. Οι γηπεδούχοι αντίθετα πίεσαν πολύ , ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι καταφέρνοντας να πάρουν τη νίκη αλλά και τη διαφορά από τον πρώτο αγώνα. Για τον ΑΓΣΙ διακρίθηκαν Θώδης και Κατσαπρακάκης , ενώ από τη Νικόπολη οι Πολίτης , Μπάλλας και Τσιτσώνης.
Ο κ Τσουκανέλης δήλωσε " Ο αγώνας ήταν κρίσιμος και για τις δύο ομάδες αφού σε ένα μεγάλο βαθμό θα καθόριζε και την είσοδο στην τετράδα. Η ομάδα μου ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και σε όλο το πρώτο ημίχρονο παρακολουθούσε το σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο ισορρόπησε τον αγώνα και πλησίασε στους 4 π. , αλλά δυστυχώς προς το τέλος η κούραση και η αστοχία δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Χάσαμε δίκαια από μια πολύ καλή ομάδα και πλέον η πρόκριση δυσκόλεψε αρκετά. Στα επόμενα 2 παιχνίδια θα πρέπει να διεκδικήσουμε μόνο νίκες για να ελπίζουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε".
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μαντήλας και Μίγδος 
Δεκάλεπα : 21-13,47-34 ημ ,55-49,76-52
ΝΙΚΟΠΟΛΗ  (Βαβέτσης):  Αρταβάνης, Κωτσάκης , Λίγκος 7,  Πολίτης 29  (2), Τσιτσώνης 14 (4), Μπουτόπουλος 4, Σωτηρίου 4 (1) , Μπάλλας 18.  
ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης):   Ντούσκος 2,  Μπέης  8, Αντωνίου 3, Λισγάρας 4, Κατσαπρακάκης 11 (1), Θωμάι , Παπαγγέλης 8, Θώδης 13 , Γιωτάκης 3. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Πρέβεζα δίνει άλλα δεκάλεπτα

agsi bc είπε...

Το γνωρίζουμε . Δεν έχουμε πρόσβαση στο φύλλο αγώνα, αλλά είναι στοιχεία που μας έδωσε ο κ. Τσουκανέλης και δεν τα αμφισβητούμε. Θα προσπαθήσουμε πάντως να το διασταυρώσουμε.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Τα σωστά είναι της Πρέβεζας.