Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Έπεσε η αυλαία με ήττα στην Κέρκυρα. ΦΑΙΑΚΑΣ - ΑΓΣΙ (ανδρικό) 75-64


Με συνολική συγκομιδή, 13 νίκες και 9 ήττες η ανδρική μας ομάδα αποχαιρέτησε τη φετινή διοργάνωση για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ τερματίζοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που έγινε στην Κέρκυρα , με αντίπαλο την ομάδα του Φαίακα , η ομάδα του Σοφοκλή Τσουκανέλη ηττήθηκε με σκορ 75-64.
Η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού ήταν ότι με νίκη , ο ΑΓΣΙ , κατελάμβανε την τρίτη θέση στη τελική βαθμολογία και θα έπαιρνε μέρος στο final 4. Αυτός ο δύσκολος στόχος έδειχνε εφικτός έως και λίγο πριν το τέλος που στο φωτεινό πίνακα το σκορ ήταν 63-61. Δυστυχώς στα τελευταία 3 λεπτά η κρισιμότητα της αναμέτρησης προκάλεσε νευρικότητα στους παίχτες μας με αποτέλεσμα τις λανθασμένες επιλογές τους και τα άστοχα σουτ. Έτσι οι Κερκυραίοι αύξησαν τη διαφορά από το καλάθι στους +11 και τελικά πήραν και το ροζ φύλλο αγώνα
Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Σιόρεντας και Μπάνος.

Ο κ. Τσουκανέλης δήλωσε : «Σήμερα είχαμε την τελευταία ευκαιρία να μπούμε στα play off. Σε συνδυασμό μάλιστα και με τα αποτελέσματα των δύο άλλων αγώνων , που έγιναν στα Γιάννενα και τη Βόνιτσα- η ομάδα μου , με νίκη, θα ήταν τρίτη στην τελική βαθμολογία. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αν και οι παίχτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια καταφέρνοντας δύο φορές , κατά τη διάρκεια του αγώνα , να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής στο σκορ. Σε γενικές γραμμές βέβαια σήμερα δεν ήμασταν όσο χρειαζόταν καλοί σε απόδοση, ενώ θεωρώ ότι την τελική έκβαση επηρέασαν και κάποιοι άλλοι παράγοντες όπως π.χ. κάποια «αυστηρά» φάουλ που δόθηκαν σε βάρος μας. Είναι φανερό επίσης ότι θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί στο τελευταίο κρίσιμο 2λεπτο. Αναλυτικό απολογισμό σχετικά με την φετινή διαδρομή της ομάδας θα κάνουμε τις επόμενες μέρες και πιστεύω ότι τότε θα προκύψουν συμπεράσματα που θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για την περαιτέρω πορεία της ομάδας την επόμενη σεζόν».  
Δεκάλεπτα : 16-17 , 38 -32 ημ , 55 - 53 , 75-64
ΦΑΙΑΚΑΣ Κ.Ε. ( Γεωργίου) : Στεργίου 6 , Τσουκιάς , Μουρίκης 4 , Τσενεμπής 2, Ρίζος 7 ,  Χονδρογιάννης 15 , Μωραΐτης 12 (2) , Γιώργος 14 , Κασκάτης 10, Πηγής 5, Μανέτας , Γκιώκας. 
ΑΓΣΙ  (Τσουκανέλης ) : Ντούσκος 2, Κοτίκας 10, Μπέης 18, Αντωνίου , Λισγάρας 2, Κατσαπρακάκης 1, Κουλουμπής , Θωμάι, Αναγνωστάκης 10, Μπαρτζώκας 21, Θώδης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο λάθος κάνετε. Και με νίκη ο ΑΓΣΙ έμεινε εκτός τετράδας. Στην τετραπλή βαθμολογία (36 β. όλοι) με Βόνιτσα, Νικόπολη, Φαίακα έμεινε πάλι τελευταίος. Η διαφορά πόντων στους 8 αγώνες θα μέτραγε.

Θεόδωρος Μυζίκος είπε...

Φίλε μου σωστά τα γράφουν. Αν νικούσε χθες ο αγσι θα ήταν τρίτος γιατί θα είχε 2 - 0 νίκες επί του Φαίακα και στην τετραπλή ισοβαθμία θα είχε 10 βαθμούς, Νικόπολη και Βόνιτσα 9 και Φαίακας 8. Μετράνε πρώτα οι βαθμοί και μετά οι πόντοι στους μεταξύ τους αγώνες. 4η θα ήταν η Νικόπολη όπως και τερμάτισε άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

tsenebi akoma kai tou pas giannina pelatakos eisai...

agsi bc είπε...

Ευχαριστούμε τον κ. Μυζίκο για την επιβεβαίωση. Ύστερα από τις διευκρινήσεις του δεν χρειάζονται περαιτέρω επεξηγήσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ- ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ 49-59 (11-15, 17-32, 27-40)
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (Παπανικολάου)
Μπάμπας 22, Κούρτης 6, Τσίπης, Μάστορας 12, Ταχίας, Μόσχος 1, Γκίκας 1, Καραγιάννης 7
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ
Βογιατζόγλου 2, Χονδρογιάννης 1, Γεωργακόπουλος 5, Μοναστηριώτης 12, Τζάκος, Παπαγκίκας 37, Ντόκας, Γραμμένος, Κάντας, Μαντζούκης 2