Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Σημαντική νίκη του παιδικού. ΑΓΣΙ - ΑΤΛΑΣ : 46-37.


Οι σημαντικές απουσίες στην βασική πεντάδα δεν επηρέασαν τελικά την παιδική μας ομάδα που κέρδισε σχετικά άνετα , τον ΑΤΛΑ ΑΠΣ στο ΕΑΝΚΙ με σκορ 46-37. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε χαμηλούς ρυθμούς με τους προπονητές να ρίχνουν το βάρος τις άμυνες, με εναλλαγές στο σκορ και με τους φιλοξενουμένους να μπλοκάρουν αρκετές επιθέσεις του ΑΓΣΙ. Στο τρίτο δεκάλεπτο το τοπίο άλλαξε με τους Μπέλλο , Θειακό και Φίτσα να παίζουν δυναμικά και αποτελεσματικά και την ομάδα να πετυχαίνει 12-4 στο επιμέρους σκορ.  Στην τελευταία περίοδο η απόδοση ήταν μοιρασμένη , όπως και οι πόντοι , αλλά ήδη η ομάδα μας είχε αποκτήσει διαφορά ασφαλείας που έμεινε μέχρι και την κόρνα της λήξης. Οι δύο αρχηγοί Μάντζιος και Βουκελάτος ξεχώρισαν , ενώ από τον ΑΤΛΑ που ικανοποίησε για την προσπάθεια διακρίθηκαν επίσης ο Σαρρής και ο Κασαμπαλάκος.
Ο κ. Κουβάτσης φανερά ικανοποιημένος δήλωσε : « Ο ΑΤΛΑΣ είναι σίγουρα μια από τις ομάδες που κάθε χρονιά παρουσιάζεται πολύ δυνατή και πρωταγωνιστεί στο παιδικό πρωτάθλημα. Άρα η νίκη απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο έχει μεγάλη σημασία. Σήμερα το σοβαρό πρόβλημα που μας δημιούργησαν οι απρόσμενες απουσίες καλύφθηκε από την καλή απόδοση όλων των παιχτών μου που έπαιξαν για τη νίκη της ομάδας , σίγουρα αγχωμένοι,  αλλά ευτυχώς περισσότερο συγκεντρωμένοι στις οδηγίες μου. Οπωσδήποτε η απόδοση του Δημήτρη Μάντζιου , αρχηγού της ομάδας μας , ήταν και πάλι καθοριστική. Βοήθησε πολύ με την παρουσία του και τη ενθάρρυνση και αυτοπεποίθηση που μετέδιδε στους συμπαίχτες του την ώρα του αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά».
Άριστη  διαιτησία των κ.κ. Τζιμογιάννη , Μάνεση .
Δεκάλεπτα : 15-13 , 25 – 23 ημ , 37 – 27 , 46 – 37 .
ΑΓΣΙ (Κουβάτσης) : Γεωργίου , Μπέλλος 7, Καννής , Παππάς , Βαρδάκης , Φίτσας 4, Τσοτσόλης 6 (1) , Μπαλτζής , Θειακός 3, Καραμπίνης , Μπουρδούκης , Μάντζιος 23.
ΑΤΛΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ( Πολίτης ) : Βλάχος , Μπαλάσκας 3(1), Μαυρομάτης , Καρατσιόλης , Πλέουρας , Ζαλοκώστας 3, Βουκελάτος 19, Κασαμπαλάκος 4, Μπούντας , Σαρρής 6, Νικολάου , Διαμαντής 2. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

agsi omadara. ole ole. xoris tsakanika tzani kai akikarampini. poia ali omada xoris 3 basikous mporei a kerdisei ton atla?

Ανώνυμος είπε...

mono auti pou xanei apo ton pas 3 fores kai exei ginei pelatis tou file mou !!!

Ανώνυμος είπε...

pelatis o agsi dn ginete pote 3exna to...

Ανώνυμος είπε...

mia fora tha xaseis apo agsi. auti pou tha ponesei poli. para poli.