Ακαδημίες μπάσκετ ΑΓΣΙ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Στην εθνική εφήβων ο Αναγνωστάκης


Στις προπονήσεις που πραγματοποιεί στο ΟΑΚΑ το κλιμάκιο της εθνικής εφήβων κλήθηκε ο Γιάννης Αναγνωστάκης. Ο ταλαντούχος έφηβος του ΑΓΣΙ θα πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στα βοηθητικά κλειστά της Ε.Ο.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Γιάννης ήταν από τους διακριθέντες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων 2010 στην Κύμη αφού είχε επιλεγεί στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος , ενώ είχε ξεχωρίσει και σαν σκόρερ (2η θέση).

Για την επιλογή του ο υπεύθυνος τύπου και Δημοσίων σχέσεων του ΑΓΣΙ και έφορος του τμήματος μπάσκετ κ. Νίκος Κασιούμης μας είπε: «Πιστεύω ότι η κλήση του Γιάννη Αναγνωστάκη στα κλιμάκια της Εθνικής Εφήβων είναι μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο, δεδομένου ότι η παραγωγή και ανάδειξη των ταλαντούχων παικτών μέσα από τα σπλάχνα του σωματείου μας είναι ένας από τους βασικότερους στόχους μας. Σ’ αυτόν τον τομέα έχουμε επενδύσει τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματα είναι πλέον απόλυτα ορατά. Οι μεγάλες διακρίσεις του τμήματος μπάσκετ του ΑΓΣΙ στα πρωταθλήματα εφήβων , παίδων και ΜΙΝΙ της ΕΣΚΑΒΔΕ και η κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων είναι αναμφισβήτητη απόδειξη της υψηλής ποιότητας των Ακαδημιών μας. Τελευταία οι αθλητές μας διακρίνονται , εκτός από το ομαδικό , και σε ατομικό επίπεδο. Ήδη ο Δημήτρης Μάντζιος κλήθηκε στην Εθνική παίδων και τώρα ο Γιάννης Αναγνωστάκης στην Εφήβων. Είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλα παιδιά του ΑΓΣΙ. Είμαστε λοιπόν πολύ χαρούμενοι που η προσπάθεια αυτή έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα, διότι με αυτούς τους δύο αθλητές έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο και τα παιδιά αυτά έχουν στερηθεί πολλά για την ηλικία τους. Μαζί με όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα νέα αθλητικά ταλέντα της περιοχής μας που προκύπτουν μέσα από τις κορυφαίες υποδομές του συλλόγου μας».  
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία Γιάννη .

5 σχόλια:

Popolarus είπε...

Συγχαρητήρια για την πρόσκληση του Γιάννη Αναγνωστάκη στο Κλιμάκιο της Εθνικής Εφήβων.
Αποτελεί δικαίωση του αθλητή,των προπονητών και του ΑΓΣΙ.
Σε παληότερο σχόλιο μου είχα αναφερθεί στην αξία του αθλητή και είχα εκφράσει την ευχή,οι ομοσπονδιακοί προπονητές να ασχοληθουν επιτέλους και με τους αθλητές που αγωνίζονται σε επαρχιακές ομάδες.Φαίνεται,εισακούσθηκε η ευχή μου!!!!

agsi bc είπε...

Σας ευχαριστούμε πολύ. Πράγματι αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο και τον ΑΓΣΙ αυτή η διάκριση. Ελπίζουμε και ευχόμαστε την ίδια τύχη να έχουν και πολλά άλλα αθλητικά ταλέντα της επαρχίας μεταξύ των οποίων και δικά σας παιδιά που το αξίζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ Η 'ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ' ΤΟΥ ΦΑΙΑΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 'ΜΠΑΣΚΕΤ' ΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Ανώνυμος είπε...

bravo re gianni!!!! eisai megalos paixtis!! kali sinexeia !! tzanis

Unknown είπε...

kalo mellon Giannh me mualo stis apofaseis sou. douleia kai pali douleia! magkanas apo kerkyra